Tiendeo official website

Pro deals

12 päivää jäljellä

  Etsitkö parhaita Stark-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Stark-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Stark-nettikampanjasta tai muun Rautakauppakategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Stark-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Stark-katalogia "Pro deals" voimassa voimassa 9/2 – saakka 30/4 ja ala säästää!

  Muut Rautakauppa -luettelot

  • Logo Rusta
  • Logo Puuilo
  • Logo Motonet
  • Logo K-Rauta
  • Logo XXL
  • Logo Minimani

  Stark, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Stark

  Starkki ja Puukeskus yhdistyvät yhteisen uuden brändin alle, ja on nyt STARK, Suomen suurin rakennustarvikeketju ja ammattirakentajan sekä kuluttajan yhteistyökumppani. STARK yhdistää kahden yhtiön vahvuudet ja erikoisosaamisen, ja tarjoaa asiakkailleen entistä kattavampaa ja parempaa asiakaspalvelua, sekä mahdollisuutta keskittyä omaan liiketoimintaansa.

  Katso Tiendeosta Puukeskus-ketjun kaikki aukioloajat ja sijainnit kartalla. Löydät myös kaikki erikoistarjoukset ja edut Puukeskus-katalogista ja paljon muuta.

  Puukeskus on rakennusliikkeitä, teollisuutta, kuluttajia ja jälleenmyyjiä palveleva puutuotteisiin erikoistunut rakennustarvikeliike. Shoppaile STARKin verkkokaupassa verkossa: STARK verkkokauppa, josta löydät myös nyt STARK-kesäkuvaston.

  Tilaa nyt STARK-kortti ja saa kanta-asiakas etuja.

  Puukeskuksen liikevaihto oli vuonna 2013 234 milj. euroa.

  Puukeskus perustettiin vuonna 1929 ja sen toimitusjohtaja on Mikael Forss.

  Puukeskuksella on Suomessa 23 toimipistettä, 3 Venäjällä sekä yksi tytäryhtiö Virossa.

  Puukeskus työllistää noin 420 ihmistä.