Muut käyttäjät katselivat myös

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan K-Rauta uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta

Privacy Policy

Muut Rautakauppa myymälät kaupungissa kaupunkisi

K-Rauta, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

K-Rauta

"Kaikki kerralla K-raudasta. Luotettavasti." K-rauta haluaa olla Dream Builder eli unelmien rakentaja, joka auttaa sinua unelmoimaan ja toteuttamaan unelmat. K-raudalta saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta, koska tarjontaan kuuluu eri asiakasryhmille sopivat valikoimat ja palvelut kilpailukykyiseen hintaan. Inspiraatiota ja ohjeita talon ja mökin rakennukseen, remontti ja asennus palveluita, pihalle uusi ilme ja paljon muuta. Katso verkossa nyt myös korjausrakentamisen opas!


K-rauta - "Kaikkea ei tarvitse tehdä itse". Asiointiasi helpottaa K-raudan tarjoamat laajat sähköiset palvelut ja Tilaa verkosta, nouda kaupasta -palvelu. Tutustu asiantuntijoiden avulla energiatehokkuutta parantaviin rakennusratkaisuihin ja rahoita hankintasi toimivalla K-rauta-rahoituksella.

K-rautan löydät ympäri Suomen mm. Lappeenranta, Kuopio, Rovaniemi, Oulu. Katso lisää tietoa myymälöistä, K-rauta aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

K-raudan laajaan tuotemerkkivalikoimaan kuuluu mm. Tikkurila, Espegard, Atika, Ruukki, Kotakeittiö ja monta muuta.

Kesko, johon myös K-rauta kuuluu, perustettiin lokakuussa 1940.

Suomen lisäksi K-rauta toimii myös Virossa, Latviassa, Ruotsissa ja Venäjällä. Suomessa on 42 kauppiasyrittäjän vetämää K-rautaa työllistäen noin 1700 rautakaupan ammattilaista.

Rautakesko on Euroopan viidenneksi suurin rautakauppa-alan toimija, jolla on kahdeksassa maassa yli 400 kauppa.