Tiendeo official website

Tarjoukset Byggmax

Yli 30 päivää

  Byggmax Tarjousta

  Etsitkö parhaita Byggmax-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Byggmax-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Byggmax-nettikampanjasta tai muun Rautakauppakategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Byggmax-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Byggmax-katalogia "Tarjoukset Byggmax" voimassa voimassa 20/11 – saakka 20/11 ja ala säästää!

  Muut Rautakauppa -luettelot

  • Logo Rusta
  • Logo Motonet
  • Logo Puuilo
  • Logo K-Rauta
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson

  Byggmax, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Byggmax

  Byggmax - "Laatua järkevään hintaan". Byggmaxista löydät edulliset rakennustarvikkeet – riippumatta siitä, haluatko tehdä ostokset myymälässä vai verkossa, Byggmaxista löydät kaiken tarvittavan. Kotiinkuljetus alkaen yhdessä päivässä. Osta nyt - maksa myöhemmin 30 pv ilmainen luotto.

  Byggmaxin liikeidea on yksinkertainen: hyvälaatuisia rakennustarvikkeita tarjotaan alhaiseen hintaan sekä kotinikkareille että ammattilaisille. Tee ostoksia byggmax.fi-sivustossa, niin saat tuotteet toimitettuna kotiisi jo huomenna.

  Löydä nyt lähin Byggmax-myymäläsi Byggmax Lahti, Byggmax Oulu, Byggmax Pori, Byggmax Jyväskylä, Byggmax Turku ja Byggmax Kangasala. Katso lisää tietoa myymälöistä, Byggmax aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Byggmax tarjoukset ja tee löytöjä!

  Byggmax perustettiin vuonna 1993.

  Ketjulla on Pohjoismaissa yli 100 tavarataloa. Ketju avasi ensimmäisen Suomen myymälänsä Turun Itäharjulle maaliskuun 2008 lopussa. Vuonna 2013 sillä on Suomessa kahdeksan myymälää.

  Henkilöstöä on noin 530.

  Tavaratalot toimivat itsepalveluperiaatteella eli asiakkaat keräävät ja lastaavat rakennusmateriaalit drive-in-pihalla.