Tiendeo official website

Pihakivet ja pihalaatat

Vanhenee pian

Byggmax Tarjousta

Etsitkö parhaita Byggmax-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Byggmax-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Byggmax-nettikampanjasta tai muun Rautakauppakategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 2 Byggmax-katalogia. Selaa uusinta Byggmax-katalogia "Pihakivet ja pihalaatat" voimassa 03/05/2023 – 31/05/2023 ja ala säästää!

Muut Rautakauppa -liikkeet

  • Logo Rusta
  • Logo Puuilo
  • Logo Motonet
  • Logo K-Rauta
  • Logo XXL
  • Logo Minimani

Byggmax, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Byggmax

Byggmax - "Laatua järkevään hintaan". Byggmaxista löydät edulliset rakennustarvikkeet – riippumatta siitä, haluatko tehdä ostokset myymälässä vai verkossa, Byggmaxista löydät kaiken tarvittavan. Kotiinkuljetus alkaen yhdessä päivässä. Osta nyt - maksa myöhemmin 30 pv ilmainen luotto.

Byggmaxin liikeidea on yksinkertainen: hyvälaatuisia rakennustarvikkeita tarjotaan alhaiseen hintaan sekä kotinikkareille että ammattilaisille. Tee ostoksia byggmax.fi-sivustossa, niin saat tuotteet toimitettuna kotiisi jo huomenna.

Löydä nyt lähin Byggmax-myymäläsi Byggmax Lahti, Byggmax Oulu, Byggmax Pori, Byggmax Jyväskylä, Byggmax Turku ja Byggmax Kangasala. Katso lisää tietoa myymälöistä, Byggmax aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Byggmax tarjoukset ja tee löytöjä!

Byggmax perustettiin vuonna 1993.

Ketjulla on Pohjoismaissa yli 100 tavarataloa. Ketju avasi ensimmäisen Suomen myymälänsä Turun Itäharjulle maaliskuun 2008 lopussa. Vuonna 2013 sillä on Suomessa kahdeksan myymälää.

Henkilöstöä on noin 530.

Tavaratalot toimivat itsepalveluperiaatteella eli asiakkaat keräävät ja lastaavat rakennusmateriaalit drive-in-pihalla.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä