Byggmax logo

Muut Rautakauppa myymälät kaupungissa kaupunkisi

Muita Rautakauppa verkkokauppoja

Byggmax logo

Byggmax - Tarjoukset, Luettelot & Alennuskoodit

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Byggmax

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Löydä Byggmax kaupungissa kaupunkisi

Byggmax, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Byggmax

Byggmax - "Laatua järkevään hintaan". Byggmaxista löydät edulliset rakennustarvikkeet – riippumatta siitä, haluatko tehdä ostokset myymälässä vai verkossa, Byggmaxista löydät kaiken tarvittavan. Kotiinkuljetus alkaen yhdessä päivässä. Osta nyt - maksa myöhemmin 30 pv ilmainen luotto.

Byggmaxin liikeidea on yksinkertainen: hyvälaatuisia rakennustarvikkeita tarjotaan alhaiseen hintaan sekä kotinikkareille että ammattilaisille. Tee ostoksia byggmax.fi-sivustossa, niin saat tuotteet toimitettuna kotiisi jo huomenna.

Löydä nyt lähin Byggmax-myymäläsi Byggmax Lahti, Byggmax Oulu, Byggmax Pori, Byggmax Jyväskylä, Byggmax Turku ja Byggmax Kangasala. Katso lisää tietoa myymälöistä, Byggmax aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Byggmax tarjoukset ja tee löytöjä!

Byggmax perustettiin vuonna 1993.

Ketjulla on Pohjoismaissa yli 100 tavarataloa. Ketju avasi ensimmäisen Suomen myymälänsä Turun Itäharjulle maaliskuun 2008 lopussa. Vuonna 2013 sillä on Suomessa kahdeksan myymälää.

Henkilöstöä on noin 530.

Tavaratalot toimivat itsepalveluperiaatteella eli asiakkaat keräävät ja lastaavat rakennusmateriaalit drive-in-pihalla.

Muut Rautakauppa myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.