Muut Rautakauppa myymälät kaupungissa kaupunkisi

Muita Rautakauppa verkkokauppoja

Löydä UPO kaupungissa kaupunkisi

Suosituimmat kategorialle Rautakauppa

UPO, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

UPO

UPO Kodinkoneet ovat Gorenjelle kuuluva kodinkone brändi. Tuoteryhmiä UPO:lla on ruoanvalmistus, kylmäsäilytys, astioiden puhdistus sekä pyykinkäsittely.

UPO Kodinkone tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa liedet, keraamitasot, mikroaaltouunit, jääkaapit, pakastimet, yhdistelmäkaapit, astianpesukoneet, pesukoneet, mankelit sekä kuivausrummut.

UPO Kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisiin koteihin - jo yli 70 vuoden kokemuksella. UPO Kodinkoneet ovat kestäviä, turvallisia ja taloudellisia. UPO tietää, mitä suomalaiset kodinkoneiltaan toivovat. UPO onkin tutkitusti yksi Suomen myydyimmistä, tunnetuimmista ja luotetuimmista kodinkonemerkeistä vuodesta toiseen.

UPO aloitti toimintansa vuonna 1918, kun puuseppä Aukusti Avonius perusti Asko Huonekalun edeltäjän Lahden Puuseppäverstaan.

Vuonna 1976 perustettu Gorenje Group Nordic on kasvanut monikansalliseksi yhtiöksi, joka vastaa nykyään koko Pohjoismaiden ja Baltian maiden alueesta.

UPO -merkkisiä kodinkoneita myydään Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

UPO on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa jo kymmenennen kerran Suomen luotetuimmaksi isoksi keittiökonemerkiksi.

Muut Rautakauppa myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.