Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta UPO.

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Muut käyttäjät katselivat myös

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan UPO uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Rautakauppa

Privacy Policy

Muut Rautakauppa myymälät kaupungissa kaupunkisi

UPO, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

UPO

UPO Kodinkoneet ovat Gorenjelle kuuluva kodinkone brändi. Tuoteryhmiä UPO:lla on ruoanvalmistus, kylmäsäilytys, astioiden puhdistus sekä pyykinkäsittely.

UPO Kodinkone tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa liedet, keraamitasot, mikroaaltouunit, jääkaapit, pakastimet, yhdistelmäkaapit, astianpesukoneet, pesukoneet, mankelit sekä kuivausrummut.

UPO Kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisiin koteihin - jo yli 70 vuoden kokemuksella. UPO Kodinkoneet ovat kestäviä, turvallisia ja taloudellisia. UPO tietää, mitä suomalaiset kodinkoneiltaan toivovat. UPO onkin tutkitusti yksi Suomen myydyimmistä, tunnetuimmista ja luotetuimmista kodinkonemerkeistä vuodesta toiseen.

UPO aloitti toimintansa vuonna 1918, kun puuseppä Aukusti Avonius perusti Asko Huonekalun edeltäjän Lahden Puuseppäverstaan.

Vuonna 1976 perustettu Gorenje Group Nordic on kasvanut monikansalliseksi yhtiöksi, joka vastaa nykyään koko Pohjoismaiden ja Baltian maiden alueesta.

UPO -merkkisiä kodinkoneita myydään Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

UPO on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa jo kymmenennen kerran Suomen luotetuimmaksi isoksi keittiökonemerkiksi.

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot