Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta UPO.

Etsitkö parhaita UPO-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia UPO-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään UPO-nettikampanjasta tai muun Rautakauppakategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista UPO-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Rautakauppa-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Rusta-esitettä "Rusta tarjoukset" voimassa voimassa 27/9 – saakka 1/10.

Muut Rautakauppa -luettelot

  • Logo Rusta
  • Logo Puuilo
  • Logo Motonet
  • Logo K-Rauta
  • Logo XXL
  • Logo Minimani

UPO, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

UPO

UPO Kodinkoneet ovat Gorenjelle kuuluva kodinkone brändi. Tuoteryhmiä UPO:lla on ruoanvalmistus, kylmäsäilytys, astioiden puhdistus sekä pyykinkäsittely.

UPO Kodinkone tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa liedet, keraamitasot, mikroaaltouunit, jääkaapit, pakastimet, yhdistelmäkaapit, astianpesukoneet, pesukoneet, mankelit sekä kuivausrummut.

UPO Kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisiin koteihin - jo yli 70 vuoden kokemuksella. UPO Kodinkoneet ovat kestäviä, turvallisia ja taloudellisia. UPO tietää, mitä suomalaiset kodinkoneiltaan toivovat. UPO onkin tutkitusti yksi Suomen myydyimmistä, tunnetuimmista ja luotetuimmista kodinkonemerkeistä vuodesta toiseen.

UPO aloitti toimintansa vuonna 1918, kun puuseppä Aukusti Avonius perusti Asko Huonekalun edeltäjän Lahden Puuseppäverstaan.

Vuonna 1976 perustettu Gorenje Group Nordic on kasvanut monikansalliseksi yhtiöksi, joka vastaa nykyään koko Pohjoismaiden ja Baltian maiden alueesta.

UPO -merkkisiä kodinkoneita myydään Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

UPO on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa jo kymmenennen kerran Suomen luotetuimmaksi isoksi keittiökonemerkiksi.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä