Muut käyttäjät katselivat myös

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Biltema uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta

Privacy Policy

Muut Rautakauppa myymälät kaupungissa kaupunkisi

Biltema, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Biltema

Biltema on yksi Pohjoismaiden suurimmista varaosa- ja tarvikemyymäläketjuista. Tuotevalikoimaamme kuuluu autotarvikkeita, venetarvikkeita ja kodintarvikkeita, polkupyöriä sekä paljon muuta. Biltema takaa aina edulliset hinnat ostamalla tuotteet suoraan valmistajilta ilman kalliita välikäsiä. Tehokkaan logistiikan ansioista Biltema pystyy varastoimaan ja kuljettamaan tuotteita edullisesti. Bilteman pitkä kokemus tuotteista, laatustandardien noudattaminen ja jatkuva laadunvarmistus takaa ensiluokkaiset tuotteet. Kaikilla tuotteilla onkin vähintään vuoden takuu.

Biltema verkkokauppa vastaa verkkokaupan tilauksiin liittyvissä asioissa, kuten palautukset ja reklamaatiot.

Voit myös tilata Bilteman uutiskirjeen. Kirjeen avulla voit osallistua ajankohtaisiin kampanjoihin, lukea erilaisia vihjeitä ja niksejä sekä saat tietoa tulevista luettelojulkaisuista, alennuksista ja tuotteista ensimmäisten joukossa. Myymälän voit löytää ympäri Suomen, mm. Biltema Joensuu, Biltema Tampere, Biltema Kuopio, Biltema Riihimäki. Katso lisää tietoa myymälöistä, valikoimasta, Biltema aukioloajat ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

"Miksi autonvaraosat ja tarvikkeet ovat niin kalliita?" Bilteman perustaja Sten-Åke Lindholm kysyi tätä itseltään noin 50 vuotta sitten. Bilteman perusti Sten-Åke Lindholm vuonna 1963.

Henkilökuntaa on Suomessa noin 130.

Bilteman myymälöitä on yhteensä yli 125 ja Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Lisäksi Biltemalla on postimyyntiä verkkokaupan kautta. Suomessa Biltema-tavarataloja on jo 15.

Bilteman tunnuslause on "Miksi maksaisit enemmän?"