Tiendeo official website

Ale

2 päivää jäljellä

Rusta Tarjousta

Etsitkö parhaita Rusta-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Rusta-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Rusta-nettikampanjasta tai muun Rautakauppakategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 2 Rusta-katalogia. Selaa uusinta Rusta-katalogia "Ale" voimassa voimassa 18/6 – saakka 23/6 ja ala säästää!

Muut Rautakauppa -luettelot

  • Logo Rusta
  • Logo Motonet
  • Logo Puuilo
  • Logo K-Rauta
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson

Rusta, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Rusta

Rusta tavaratalojen - nimeltään Hong Kong vuoteen 2020 saakka - ja verkkokaupan valikoimassa on mm. työkaluja, puutarhatuotteita, kalastustarvikkeita sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteita.

Tavaratalojen tarjontaa täydentää Rusta -verkkokauppa. Jos verkkokaupassa myynnissä olevaa tuotetta on saatavana myös tavarataloista, saatavuustiedon näet tuotesivun "Katso myymäläkohtainen saatavuus" -linkistä. 

Liity Rusta Klubiin: helppoa ja nopeaa - liittyminen ja jäsenyys on ilmaista! Tutustu Rusta Klubin etuihin ja sisältöön yrityksen verkkosivuilla. Rusta myymälät mm. Lahti, Kuopio, Kerava, Jyväskylä. Katso lisää tietoa myymälöistä, Rusta aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Tavaratalojen valikoimassa on eri sesongista riippuen 25 000 – 35 000 erilaista tuotetta.

Hong Kong perustettiin 1989, mutta vuonna 2020 Rusta osti sen.