Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Wilson.

Etsitkö parhaita Wilson-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Wilson-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Wilson-nettikampanjasta tai muun Urheilukategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Wilson-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Urheilu-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Intersport-esitettä "Parhaat tarjoukset jopa -50 %" voimassa voimassa 18/6 – saakka 30/6.

Muut Urheilu -luettelot

  • Logo Intersport
  • Logo Stadium
  • Logo Top Sport
  • Logo Budget Sport
  • Logo Team Sportia
  • Logo Adidas

Wilson, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Wilson

Wilson on chicagolainen urheiluvarustevalmistaja ja osa suomalaista Amer Sports -konsernia. Wilsonin suosituimpia tuotteita ovat mm. Wilson sulkapallomailat, Wilson tennismailat, Wilson golfmailat ja muut Wilson golf tuotteet.

Wilson Tennis valmistaa tennismailoja, joita käyttää alan huiput, kuten Roger Federer, Juan Martin Del Potro ja Serena Williams.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon Wilson kuvastot ja Wilson tarjoukset ja tee löytöjä!

Perustettu 1913 ja sen perusti Thomas E. Wilson.

Wilson pääkonttori on Chicagossa, Amerikassa.

Wilson työllistää yli 1 600 henkilöä ympäri maailman.

Asiakkaita on yli 100 maassa.