Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Lamina.

Etsitkö parhaita Lamina-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Lamina-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Lamina-nettikampanjasta tai muun Urheilukategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Lamina-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Urheilu-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Team Sportia-esitettä "Tarjoukset Team Sportia" voimassa voimassa 8/2 – saakka 8/2.

Löydä Lamina luetteloita kaupungistasi

Muut Urheilu -luettelot

  • Logo Intersport
  • Logo Stadium
  • Logo Top Sport
  • Logo Budget Sport
  • Logo Team Sportia
  • Logo Adidas

Lamina, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lamina

Lamina on Suomen suurin rullalautailuliike ja verkkokauppa. Lamina myy rullalautojen lisäksi myös lumilautoja ja vaatteita. Vaatevalikoimasta löytyy mm. skeittikengät, lippikset, hupparit, t-paidat ja pipot.

Lamina sijaitsee Helsingin keskustassa kauppakeskus Kampin 5.kerroksessa. Katso lisää tietoa yrityksestä: http://lamina.fi/.

Katso lisää tietoa myymälästä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet veloituksetta Lamina Kampista (toimitusaika 1-5päivää, saat tekstarin kun pakettisi saapuu) tai varastoltamme Vantaalta (valmiina sinulle samana päivänä, ilmoitus tekstarilla, nouto ark. 9-15).

Laminan pääasiallisesti myymät merkit ovat Lamina, Carhartt, Zero, Fallen, Emerica, Adidas, Nike SB ja Aste Skateboards.

Laminalla on nettikaupasta pitkät perinteet, sillä ensimmäinen versio avattiin Skateland nimellä jo vuonna 1996.

Laminasta yli 80€ tilaukset toimituskuluitta, toimitusaika 1-2 päivää ja varma toimitus!

Lamina sponsoroi Suomen suurinta skeittitiimiä ja osallistuu muutenkin aktiivisesti suomalaisen skeittaamisen edistämiseen.