Löydä Lamina kaupungissa kaupunkisi

Lamina, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lamina

Lamina on Suomen suurin rullalautailuliike ja verkkokauppa. Lamina myy rullalautojen lisäksi myös lumilautoja ja vaatteita. Vaatevalikoimasta löytyy mm. skeittikengät, lippikset, hupparit, t-paidat ja pipot.

Lamina sijaitsee Helsingin keskustassa kauppakeskus Kampin 5.kerroksessa. Katso lisää tietoa yrityksestä: http://lamina.fi/.

Katso lisää tietoa myymälästä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet veloituksetta Lamina Kampista (toimitusaika 1-5päivää, saat tekstarin kun pakettisi saapuu) tai varastoltamme Vantaalta (valmiina sinulle samana päivänä, ilmoitus tekstarilla, nouto ark. 9-15).

Laminan pääasiallisesti myymät merkit ovat Lamina, Carhartt, Zero, Fallen, Emerica, Adidas, Nike SB ja Aste Skateboards.

Laminalla on nettikaupasta pitkät perinteet, sillä ensimmäinen versio avattiin Skateland nimellä jo vuonna 1996.

Laminasta yli 80€ tilaukset toimituskuluitta, toimitusaika 1-2 päivää ja varma toimitus!

Lamina sponsoroi Suomen suurinta skeittitiimiä ja osallistuu muutenkin aktiivisesti suomalaisen skeittaamisen edistämiseen.

Muut Urheilu myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.