Suosikit

Partioaitta alennuskoodit, tarjoukset ja kuvastot

Suosikit
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Partioaitta

Urheilu kuvastot

Partioaitta, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Partioaitta

Partioaitta on Suomessa toimiva kauppaketju, joka myy retkeilyyn ja ulkoiluun läheisesti liittyviä tuotteita ja välineitä. Partioaitasta nyt varusteet & tarvikkeet, ulkoilukengät, vaatteet ja takit. Partioaitasta löydät laadukkaat tuotteet pikkurahalla. Markkinointi&Mainonta-lehden ja Taloustutkimuksen tekemän tutkimuksen mukaan, Partioaitta on Suomen arvostetuin urheilukauppabrändi. "Tee jokaisesta päivästä seikkailu!"

Partioaitta on retkeilijän ja ulkoilijan aarreaitta. Kuudestatoista myymälästä ympäri Suomen sekä Partioaitta verkkokaupasta löydät kaikki laadukkaimmat varusteet ja vaatteet ulkona liikkumiseen. Tuotevalikoimasta löydät muun muassa rinkat, reput, vaelluskengät, ulkoiluvälineet, erä- ja metsästysvälineet, kalastus-, matkustus-, retkiluistelu-, matkailu-, pyöräily-, vaellus, kiipeily. ja purjehdusvälineet.

Partioaitta Outlet - Yhteystiedot yrityksen verkkosivuilla, tervettuloa tekemään löytöjä Vantaan Partioaitta Outlettiin. Löydä myös lähin myymäläsi mm. Partioaitta Lahti, Partioaitta Oulu, Partioaitta Tampere. Katso lisää tietoa myymälöistä, valikoimasta, asiakaspalvelusta ja Partioaitta aukioloajat verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Partioaitta tarjoukset ja tee löytöjä!

Laajasta tuotevalikoimasta löytyy muun muassa Fjällräven, Salomon, Suunto, Marmot, Primus sekä Icebreaker.

Partioaitta aloitti toimintansa Suomen Partioliiton omistamana vuonna 1928.

Partioaitalla on 16 myymälää ympäri Suomen.

Vuodesta 2011 Partioaitta on ollut osa ruotsalaista pörssiyhtiötä Fenix Outdoor AB:ta, joka omistaa muun muassa Fjällräven-tuotemerkin ja noin 30 myymälästä koostuvan Naturkompaniet-kauppaketjun.

Lataa Tiendeo App

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Käyttöehdot

Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Partioaitta uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Check out our Privacy Policy