Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Partioaitta.

Etsitkö parhaita Partioaitta-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Partioaitta-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Partioaitta-nettikampanjasta tai muun Urheilukategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Partioaitta-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Urheilu-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Intersport-esitettä "Koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennus kaikista vaatteista!" voimassa voimassa 15/7 – saakka 21/7.

Muut Urheilu -luettelot

  • Logo Intersport
  • Logo Stadium
  • Logo Top Sport
  • Logo Budget Sport
  • Logo Team Sportia
  • Logo Adidas

Partioaitta, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Partioaitta

Partioaitta on Suomessa toimiva kauppaketju, joka myy retkeilyyn ja ulkoiluun läheisesti liittyviä tuotteita ja välineitä. Partioaitasta nyt varusteet & tarvikkeet, ulkoilukengät, vaatteet ja takit. Partioaitasta löydät laadukkaat tuotteet pikkurahalla. Markkinointi&Mainonta-lehden ja Taloustutkimuksen tekemän tutkimuksen mukaan, Partioaitta on Suomen arvostetuin urheilukauppabrändi. "Tee jokaisesta päivästä seikkailu!"

Partioaitta on retkeilijän ja ulkoilijan aarreaitta. Kuudestatoista myymälästä ympäri Suomen sekä Partioaitta verkkokaupasta löydät kaikki laadukkaimmat varusteet ja vaatteet ulkona liikkumiseen. Tuotevalikoimasta löydät muun muassa rinkat, reput, vaelluskengät, ulkoiluvälineet, erä- ja metsästysvälineet, kalastus-, matkustus-, retkiluistelu-, matkailu-, pyöräily-, vaellus, kiipeily. ja purjehdusvälineet.

Partioaitta Outlet - Yhteystiedot yrityksen verkkosivuilla, tervettuloa tekemään löytöjä Vantaan Partioaitta Outlettiin. Löydä myös lähin myymäläsi mm. Partioaitta Lahti, Partioaitta Oulu, Partioaitta Tampere. Katso lisää tietoa myymälöistä, valikoimasta, asiakaspalvelusta ja Partioaitta aukioloajat verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Partioaitta tarjoukset ja tee löytöjä!

Laajasta tuotevalikoimasta löytyy muun muassa Fjällräven, Salomon, Suunto, Marmot, Primus sekä Icebreaker.

Partioaitta aloitti toimintansa Suomen Partioliiton omistamana vuonna 1928.

Partioaitalla on 16 myymälää ympäri Suomen.

Vuodesta 2011 Partioaitta on ollut osa ruotsalaista pörssiyhtiötä Fenix Outdoor AB:ta, joka omistaa muun muassa Fjällräven-tuotemerkin ja noin 30 myymälästä koostuvan Naturkompaniet-kauppaketjun.