Suosikit

Catmandoo alennuskoodit, tarjoukset ja kuvastot

Suosikit
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Catmandoo

Urheilu kuvastot

Catmandoo, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Catmandoo

Catmandoo mallisto koostuu ulkoilu-, laskettelu-, vapaa-ajan sekä golf-tekstiileistä. Mallistossa on mukana myös ulkoilujalkineita ja vapaa-ajan jalkineita sekä reppuja ja laukkuja. Suosittuja ovat varsinkin Catmandoo takki ja Catmandoo tennari sekä tuotteet kategoriassa Catmandoo golf. Catmandoon golfmallistossa nousevat ykköseksi tekniset, kevyet, veden- ja tuulenpitävät sekä hengittävät asut. Tuotemerkki on tehnyt pitkään yhteistyötä Suomen Golfliiton kanssa.

Tuotteet suunnitellaan Suomessa suomalaisen mitoituksen mukaan. Catmandoo hakee inspiraation pohjoisen luonnosta ja raikkaista väreistä. Merkki tarjoaa käyttäjälleen mukavaa oloa ja laadukkaita tuotteita olosuhteista riippumatta. Catmandoolla on tuotteita sekä naisille että miehille.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, Catmandoo aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Catmandoo tarjoukset ja tee löytöjä! Voit tilata tuotteet suoraan netistä.

Perustettu 1974.

Tiesitkö, että golf palaa olympialaisiin vuonna 2016 Rio de Janeirossa? Edellisen kerran golf oli mukana olympialaisissa vuonna 1904.

Catmandoon tunnuslause on "mukavuutta ja laatua vuodesta 1974".

Catmandoo oli Suomen olympiajoukkueen virallinen vaatettaja vuoden 2014 talviolympialaisissa Sotšissa.

Lataa Tiendeo App

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Käyttöehdot

Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Catmandoo uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Check out our Privacy Policy