Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Catmandoo.

Etsitkö parhaita Catmandoo-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Catmandoo-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Catmandoo-nettikampanjasta tai muun Urheilukategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Catmandoo-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Urheilu-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Intersport-esitettä "Mid Season Sale on alkanut!" voimassa voimassa 15/5 – saakka 31/5.

Muut Urheilu -luettelot

  • Logo Top Sport
  • Logo Speedo Swimwear
  • Logo ASICS
  • Logo Fjällräven
  • Logo Peak Performance
  • Logo Reebok

Catmandoo, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Catmandoo

Catmandoo mallisto koostuu ulkoilu-, laskettelu-, vapaa-ajan sekä golf-tekstiileistä. Mallistossa on mukana myös ulkoilujalkineita ja vapaa-ajan jalkineita sekä reppuja ja laukkuja. Suosittuja ovat varsinkin Catmandoo takki ja Catmandoo tennari sekä tuotteet kategoriassa Catmandoo golf. Catmandoon golfmallistossa nousevat ykköseksi tekniset, kevyet, veden- ja tuulenpitävät sekä hengittävät asut. Tuotemerkki on tehnyt pitkään yhteistyötä Suomen Golfliiton kanssa.

Tuotteet suunnitellaan Suomessa suomalaisen mitoituksen mukaan. Catmandoo hakee inspiraation pohjoisen luonnosta ja raikkaista väreistä. Merkki tarjoaa käyttäjälleen mukavaa oloa ja laadukkaita tuotteita olosuhteista riippumatta. Catmandoolla on tuotteita sekä naisille että miehille.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, Catmandoo aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Catmandoo tarjoukset ja tee löytöjä! Voit tilata tuotteet suoraan netistä.

Perustettu 1974.

Tiesitkö, että golf palaa olympialaisiin vuonna 2016 Rio de Janeirossa? Edellisen kerran golf oli mukana olympialaisissa vuonna 1904.

Catmandoon tunnuslause on "mukavuutta ja laatua vuodesta 1974".

Catmandoo oli Suomen olympiajoukkueen virallinen vaatettaja vuoden 2014 talviolympialaisissa Sotšissa.