Tiendeo official website

Tarjoukset Adidas

Yli 30 päivää

  Adidas Tarjousta

  Etsitkö parhaita Adidas-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Adidas-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Adidas-nettikampanjasta tai muun Urheilukategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Adidas-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Adidas-katalogia "Tarjoukset Adidas" voimassa voimassa 20/11 – saakka 20/11 ja ala säästää!

  Löydä Adidas luetteloita kaupungistasi

  Muut Urheilu -luettelot

  • Logo Intersport
  • Logo Budget Sport
  • Logo Stadium
  • Logo Casall
  • Logo Hööks
  • Logo Team Sportia

  Adidas, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Adidas

  Adidas on saksalainen urheilu-ketju, joka myy urheiluvälineitä ja urheiluasusteita. Adidaksella on useita myymälöitä Suomessa. Adidas on sekä verkkokauppaan että fyysisiä myymälöitä sekä myös Outlet-myymälä. Brändiä myyvät myös monet muut jälleenmyyjät. Adidas myy urheiluvaatteita ja -asusteita naisille, miehille ja lapsille. Tuotevalikoimaan kuuluvat kengät, asusteet, laukut, vaatteet sekä lastenvaatteet. Adidaksen tuotteissa on tyypillisesti kolme rinnakkaista raitaa kuten sen logossakin.

  Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

  Adidas Superstar kengät ovat yksi Adidaksen klassikkotuotteista ja sitä myydään edelleen. Katso huippusuositut superstarit eri väreissä! Superstar on adidaksen vuodesta 1969 lähtien valmistama koripallokenkä.

  Valikoima sisältää Adidaksen omia tuotemerkkejä.

  Yritys perustettiin vuonna 1949.

  Henkilökuntaa on noin 27 000.

  Adidas Group edustaa nykyisin kolmen ydinsegmenttinsä Adidaksen, Reebokin ja Taylor Made-adidas Golfin kautta laajaa ja monipuolista urheilutuotevalikoimaa.