Nike, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Nike

Nike on yhdysvaltalainen urheilujalkineita ja urheiluvaatteita valmistava yritys. Nikellä on fyysisiä kauppoja ympäri Suomen ja sen lisäksi Nike verkkokauppa. Myynnissä on Nike urheiluvaatteita ja Nike urheiluvälineitä naisille, miehille ja lapsille ja tuotevalikoimaan kuuluu kengät, vaatteet ja välineet.

Nykyisin Nike valmistaa myös tuotteita golfia, jalkapalloa, tennistä, jääkiekkoa, amerikkalaista jalkapalloa, haavipalloa, rullalautailua sekä krikettiä varten. Miesten Nike Air Pegasus on maailman myydyinpiä juoksukenkiä. Nike markkinoi tuotteita omilla alamerkeillään, kuten Nike Golf, Nike Pro ja Air Jordan, sekä tytäryhtiöidensä, kuten Bauer, Cole Haan, Hurley International ja Converse, kautta.

Katso lisää tietoa kaupoista, Nike aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon Nike kuvastosta mahdolliset tarjoukset ja tee löytöjä.

Nike on perustettu 1964 nimellä Blue Ribbon Sports, mutta vasta vuonna 1971 lanseerattiin Nike Inc.

Niken tunnuslause on "Just Do It".

Nike työllistää yli 26 700 työntekijää ja 650 000 ihmistä alihankkijoidensa kautta pääasiassa Aasiassa.

Yrityksen nimi on lähtöisin kreikkalaisen mytologian voitonjumalattarelta.

Muita Urheilu verkkokauppoja

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.