Mainos

Etsitkö parhaita Nike-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Nike-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Nike-nettikampanjasta tai muun Urheilukategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Nike-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Urheilu-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Intersport-esitettä "Joululahjat naiselle" voimassa 01/12/2022 – 15/12/2022.

Muut Urheilu -liikkeet

Nike, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Nike

Nike on yhdysvaltalainen urheilujalkineita ja urheiluvaatteita valmistava yritys. Nikellä on fyysisiä kauppoja ympäri Suomen ja sen lisäksi Nike verkkokauppa. Myynnissä on Nike urheiluvaatteita ja Nike urheiluvälineitä naisille, miehille ja lapsille ja tuotevalikoimaan kuuluu kengät, vaatteet ja välineet.

Nykyisin Nike valmistaa myös tuotteita golfia, jalkapalloa, tennistä, jääkiekkoa, amerikkalaista jalkapalloa, haavipalloa, rullalautailua sekä krikettiä varten. Miesten Nike Air Pegasus on maailman myydyinpiä juoksukenkiä. Nike markkinoi tuotteita omilla alamerkeillään, kuten Nike Golf, Nike Pro ja Air Jordan, sekä tytäryhtiöidensä, kuten Bauer, Cole Haan, Hurley International ja Converse, kautta.

Katso lisää tietoa kaupoista, Nike aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon Nike kuvastosta mahdolliset tarjoukset ja tee löytöjä.

Nike on perustettu 1964 nimellä Blue Ribbon Sports, mutta vasta vuonna 1971 lanseerattiin Nike Inc.

Niken tunnuslause on "Just Do It".

Nike työllistää yli 26 700 työntekijää ja 650 000 ihmistä alihankkijoidensa kautta pääasiassa Aasiassa.

Yrityksen nimi on lähtöisin kreikkalaisen mytologian voitonjumalattarelta.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Nike uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Urheilu

Privacy Policy

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona