Tiendeo official website

Varaston tyhjennys

6 päivää jäljellä

Etsitkö parhaita Budget Sport-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Budget Sport-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Budget Sport-nettikampanjasta tai muun Urheilukategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 2 Budget Sport-katalogia. Selaa uusinta Budget Sport-katalogia "Varaston tyhjennys" voimassa voimassa 23/2 – saakka 5/3 ja ala säästää!

Muut Urheilu -luettelot

  • Logo Intersport
  • Logo Budget Sport
  • Logo Stadium
  • Logo Casall
  • Logo Hööks
  • Logo Team Sportia

Budget Sport, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Budget Sport

Budget Sportista urheiluvälineet ja kaikki tarvittava vapaa-ajan harrastuksiin. Laaja valikoima mm. jalkineita ja luistimia miehille, naisille ja lapsille. Katso kaikki alennetut tuotteet Tiendeosta ja osta ne kätevästi Budget Sport -verkkokaupasta tai myymälästä. Budget Sportin tavoitteena on myydä urheilukaupan parhaita merkkituotteita mahdollisimman halvoin hinnoin, joista juuri Sinä hyödyt. Budget Sport - "aidosti halpa suomalainen urheilun laajan valikoiman verkkokauppa."

Budget Sport - "Liikuttavan halpa urheilukauppa". Saat tilaukset myymälään toimituskulutta kun tilauksen arvo on yli 30 eur.

Myymälöitä löydät jo yli kymmeneltä eri paikkakunnalta. Katso lisää tietoa myymälöistä, Budget Sport aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Laajasta merkkivalikoimasta löytyy mm. Adidas, Nike, Halti, Puma, Columbia, Salomon, Reebok ja Suunto.

Budget Sport kuuluu Intersport Finlandiin, joka perustettiin vuonna 1968.

Intersport, johon Budget Sport kuuluu, työllistää noin 57 237 henkilöä.

Budget Sportin nimi viittaa halpoihin urheiluvälineisiin.