Tiendeo official website

Tarjoukset Team Sportia

Yli 30 päivää

  Team Sportia Tarjousta

  Etsitkö parhaita Team Sportia-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Team Sportia-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Team Sportia-nettikampanjasta tai muun Urheilukategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Team Sportia-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Team Sportia-katalogia "Tarjoukset Team Sportia" voimassa voimassa 8/2 – saakka 8/2 ja ala säästää!

  Muut Urheilu -luettelot

  • Logo Intersport
  • Logo Stadium
  • Logo Top Sport
  • Logo Budget Sport
  • Logo Team Sportia
  • Logo Adidas

  Team Sportia, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Team Sportia

  Sportia on suomalainen urheilutekstiileihin sekä urheilussa käytettäviin apuvälineisiin erikoistunut liikeketju. Sportiaan kuuluu yli 50 liikettä ympäri Suomea. Urheilutarvikkeita löytyy sekä miehille että naisille.

  Sportia-jäsenkauppiailla on monipuolinen urheilutausta ja vahva urheilukokemus. Kokemuksen kautta syntynyt osaaminen varmistaa, että Sportia-myymälät ovat luotettavia urheilun ja vapaa-ajan asiantuntijoita. Sportian vahvuuksia ovat henkilökohtainen palvelu sekä paikallisten olosuhteiden ja liikuntamuotojen tuntemus.

  Sportia myymälän löydät mm. Sportia-10, Tampere, Sportia Ahvenanmaa, Sportia Imatra, Sportia Keuruu, Sportia KT-Sport, Kouvola, Sportia Loimaa, Sportia Matti, Lempäälä, Sportia Mattsson, Pietarsaari, Sportia-Pekka, Tampere, Sportia Salla, Sportia Urheilu ja lelu, Ylivieska ja Sportia Ylläs. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

  Sportia-myymälöistä saat sekä laadukkaat kansainväliset merkkituotteet, että Sportian omat tuotemerkit.

  Laajaan merkkivalikoimaan kuuluu mm. Adidas, Asics, Atomic, Bauer, Catmandoo, Columbia, Converse, Dakine, Ecco, Fjällräven, Exel, Gamma ja monta muuta.

  Sportia kuuluu SGN Group -konserniin, jolle se siirtyi Wihurilta vuonna 2006.

  Sportia oli 2000-luvun puolivälissä Suomen toiseksi suurin urheiluliikeketju Intersportin jälkeen.