Muut käyttäjät katselivat myös

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Team Sportia uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta

Privacy Policy

Muut Urheilu myymälät kaupungissa kaupunkisi

Team Sportia, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Team Sportia

Sportia on suomalainen urheilutekstiileihin sekä urheilussa käytettäviin apuvälineisiin erikoistunut liikeketju. Sportiaan kuuluu yli 50 liikettä ympäri Suomea. Urheilutarvikkeita löytyy sekä miehille että naisille.

Sportia-jäsenkauppiailla on monipuolinen urheilutausta ja vahva urheilukokemus. Kokemuksen kautta syntynyt osaaminen varmistaa, että Sportia-myymälät ovat luotettavia urheilun ja vapaa-ajan asiantuntijoita. Sportian vahvuuksia ovat henkilökohtainen palvelu sekä paikallisten olosuhteiden ja liikuntamuotojen tuntemus.

Sportia myymälän löydät mm. Sportia-10, Tampere, Sportia Ahvenanmaa, Sportia Imatra, Sportia Keuruu, Sportia KT-Sport, Kouvola, Sportia Loimaa, Sportia Matti, Lempäälä, Sportia Mattsson, Pietarsaari, Sportia-Pekka, Tampere, Sportia Salla, Sportia Urheilu ja lelu, Ylivieska ja Sportia Ylläs. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Sportia-myymälöistä saat sekä laadukkaat kansainväliset merkkituotteet, että Sportian omat tuotemerkit.

Laajaan merkkivalikoimaan kuuluu mm. Adidas, Asics, Atomic, Bauer, Catmandoo, Columbia, Converse, Dakine, Ecco, Fjällräven, Exel, Gamma ja monta muuta.

Sportia kuuluu SGN Group -konserniin, jolle se siirtyi Wihurilta vuonna 2006.

Sportia oli 2000-luvun puolivälissä Suomen toiseksi suurin urheiluliikeketju Intersportin jälkeen.

Lisää tarjouksia kohteelta Urheilu