Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Team Sportia.

Etsitkö parhaita Team Sportia-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Team Sportia-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Team Sportia-nettikampanjasta tai muun Urheilukategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Team Sportia-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Urheilu-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Intersport-esitettä "Kaikki tuotteet - Katso tarjoukset!" voimassa voimassa 18/9 – saakka 30/10.

Muut Urheilu -luettelot

  • Logo Intersport
  • Logo Budget Sport
  • Logo Stadium
  • Logo Casall
  • Logo Hööks
  • Logo Team Sportia

Team Sportia, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Team Sportia

Sportia on suomalainen urheilutekstiileihin sekä urheilussa käytettäviin apuvälineisiin erikoistunut liikeketju. Sportiaan kuuluu yli 50 liikettä ympäri Suomea. Urheilutarvikkeita löytyy sekä miehille että naisille.

Sportia-jäsenkauppiailla on monipuolinen urheilutausta ja vahva urheilukokemus. Kokemuksen kautta syntynyt osaaminen varmistaa, että Sportia-myymälät ovat luotettavia urheilun ja vapaa-ajan asiantuntijoita. Sportian vahvuuksia ovat henkilökohtainen palvelu sekä paikallisten olosuhteiden ja liikuntamuotojen tuntemus.

Sportia myymälän löydät mm. Sportia-10, Tampere, Sportia Ahvenanmaa, Sportia Imatra, Sportia Keuruu, Sportia KT-Sport, Kouvola, Sportia Loimaa, Sportia Matti, Lempäälä, Sportia Mattsson, Pietarsaari, Sportia-Pekka, Tampere, Sportia Salla, Sportia Urheilu ja lelu, Ylivieska ja Sportia Ylläs. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Sportia-myymälöistä saat sekä laadukkaat kansainväliset merkkituotteet, että Sportian omat tuotemerkit.

Laajaan merkkivalikoimaan kuuluu mm. Adidas, Asics, Atomic, Bauer, Catmandoo, Columbia, Converse, Dakine, Ecco, Fjällräven, Exel, Gamma ja monta muuta.

Sportia kuuluu SGN Group -konserniin, jolle se siirtyi Wihurilta vuonna 2006.

Sportia oli 2000-luvun puolivälissä Suomen toiseksi suurin urheiluliikeketju Intersportin jälkeen.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä