Tiendeo official website

Tarjoukset Unisport

Yli 30 päivää

  Unisport Tarjousta

  Etsitkö parhaita Unisport-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Unisport-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Unisport-nettikampanjasta tai muun Urheilukategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Unisport-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Unisport-katalogia "Tarjoukset Unisport" voimassa voimassa 8/2 – saakka 8/2 ja ala säästää!

  Muut Urheilu -luettelot

  • Logo Intersport
  • Logo Stadium
  • Logo Top Sport
  • Logo Budget Sport
  • Logo Team Sportia
  • Logo Adidas

  Unisport, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Unisport

  UniSport on yliopistolaisten kuuden kampuksen liikuntakeskus. Liikkujia palvelevat liikuntakeskukset UniSport keskustakampus, UniSport Kumpula, UniSport Meilahti, UniSport Otaniemi, UniSport Töölöö sekä UniSport Viikki.

  Haluatko pelata sulkapalloa, tennistä, squashia, pöytätennistä, futsalia, sählyä, koripalloa tai jotain muuta mielenkiintoista lajia? UniSportilta löytyy kenttiä ja saleja moneen tarkoitukseen. Lajeja löytyy, jokaiselle on jotakin – Bodycombatista pilatekseen, salibandysta saunayogaan.

  Kausikortilla saat osallistua ryhmäliikuntaan ja yleisille palloiluvuoroille sekä käydä kuntosalilla. Kausikortilla saat varausoikeuden ryhmäliikuntatunneille ja palloiluvuoroille, kuntosalille voit mennä milloin tahansa. Kertamaksulla voit käydä kuntosalilla ja osallistua ryhmäliikuntaan ja palloiluvuoroille. Kertamaksuun ei kuulu varausoikeutta.

  Kiipeily on mahdollista Kumpulan kampuksen kiipeilyseinällä.

  Kursseilla pääset kehittymään valitsemassasi lajissa järjestelmällisesti ja syvällisesti tai kokeilemaan jotain aivan uutta.

  UniSport järjestää kaksi kertaa vuodessa Late Night with UniSport -tapahtuman, joka on nimensä mukaisesti liikunnallinen iltatapahtuma, jossa on aina jotain uutta extraa tarjolla.

  Seuraa UniSporttia Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!