Unisport alennuskoodit ja tarjoukset

Unisport ja Urheilu kaupungissasi ja lähialueellasi

  • Tarjoukset
Lisää Unisport suosikkeihisi!
Joulunajan muutokset Unisportilla
TARJOUS

Katso lisää tarjouksia

(0)

Unisport, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Unisport

UniSport on yliopistolaisten kuuden kampuksen liikuntakeskus. Liikkujia palvelevat liikuntakeskukset UniSport keskustakampus, UniSport Kumpula, UniSport Meilahti, UniSport Otaniemi, UniSport Töölöö sekä UniSport Viikki.

Haluatko pelata sulkapalloa, tennistä, squashia, pöytätennistä, futsalia, sählyä, koripalloa tai jotain muuta mielenkiintoista lajia? UniSportilta löytyy kenttiä ja saleja moneen tarkoitukseen. Lajeja löytyy, jokaiselle on jotakin – Bodycombatista pilatekseen, salibandysta saunayogaan.

Kausikortilla saat osallistua ryhmäliikuntaan ja yleisille palloiluvuoroille sekä käydä kuntosalilla. Kausikortilla saat varausoikeuden ryhmäliikuntatunneille ja palloiluvuoroille, kuntosalille voit mennä milloin tahansa. Kertamaksulla voit käydä kuntosalilla ja osallistua ryhmäliikuntaan ja palloiluvuoroille. Kertamaksuun ei kuulu varausoikeutta.

Kiipeily on mahdollista Kumpulan kampuksen kiipeilyseinällä.

Kursseilla pääset kehittymään valitsemassasi lajissa järjestelmällisesti ja syvällisesti tai kokeilemaan jotain aivan uutta.

UniSport järjestää kaksi kertaa vuodessa Late Night with UniSport -tapahtuman, joka on nimensä mukaisesti liikunnallinen iltatapahtuma, jossa on aina jotain uutta extraa tarjolla.

Seuraa UniSporttia Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

Lataa Tiendeo App
Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Saa uusimmat kuvastot kohteelta
Unisport kaupungissa kaupunkisi sähköpostitse.

Check out our Privacy Policy