Tiendeo official website

Tarjoukset Merrell

Yli 30 päivää

  Merrell Tarjousta

  Etsitkö parhaita Merrell-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Merrell-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Merrell-nettikampanjasta tai muun Urheilukategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Merrell-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Merrell-katalogia "Tarjoukset Merrell" voimassa voimassa 8/2 – saakka 8/2 ja ala säästää!

  Muut Urheilu -luettelot

  • Logo Intersport
  • Logo Stadium
  • Logo Top Sport
  • Logo Budget Sport
  • Logo Team Sportia
  • Logo Adidas

  Merrell, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Merrell

  Merrell  valmistaa vaatteita ja kenkiä ulkoiluun ja urheiluun sekä kannustaa ihmisiä koettelemaan rajojaan ja haastamaan itseään. Merrell kengät ovat laadukkaita ja suosittuja urheilijoiden keskuudessa! Merrell Sandaalit ovat myös suosittuja ja mukavat jalassa.

  Vuonna 1981 julkaistun tutkimuksen mukaan, Pohjois-Amerikan suosituimmat vaelluskengät olivat Randy Merrellin valmistamat Leather Hiker -kengät. Näin brändistä tuli suosittu koko maassa.

  Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Merrell tarjoukset ja tee löytöjä!

  Yritys on perustettu 1981.

  Merrellin perusti Randy Merrell, joka kasvoi maatilalla Utahissa ja vietti paljon aikaa ulkona liikkumalla.

  Merrellin tavoitteena oli valmistaa täydellisiä kenkiä, jotka ovat mukavat jalassa ja kestävät kovaa käyttöä.

  Tänä päivänä Merrell Boot Company kuuluu Wolwerine WorlWide Inc. Wolwerine –konserniin ja sen kenkiä myydään kaikkialle maailmassa, yli 40 miljoonaan paria vuodessa.