Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Fjällräven

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Muut käyttäjät katselivat myös

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Fjällräven uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta

Privacy Policy

Muita Urheilu verkkokauppoja

Fjällräven, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Fjällräven

Fjällräven on ruotsalainen retkeilyvarusteyritys, joka valmistaa muun muassa retkeilyyn tarkoitettuja reppuja, ulkoiluasusteita, telttoja, päähineitä ja takkeja.

Monista tuotteista on ajan mittaan tullut enemmän tai vähemmän klassikoita, kuten Grönlannin takista vuodelta 1968, Vidda-housuista vuodelta 1999, Kånken-repusta vuodelta 1978 ja Expedition Dun -takista, joka luotiin vuonna 1974. Lisäksi monet tuotteet ovat saaneet arvostettuja palkintoja toimivuudesta ja ympäristötietoisuudesta, kuten Keb Trousers -housut ja Kajka-reppu.

Fjällräven Classic - "Tule jakamaan kanssamme vaellusretki yhdessä maailman kauniimmista vuoristomaisemista. Vaellusreitti vie sinut etelästä Nikkaluoktan kylästä pohjoisen Abiskoon. Reitti kulkee 110 km klassista Kungsledeniä ("The King's Trail"), joka kulkee läpi henkeä salpaavia vuoristomaisemia ja vehreitä laaksoja."

Fjällräven on perustettu 1960 Ruotsissa ja sen perustiÅke Nordin.

Åke Nordin oli vain 14-vuotias, kun hän kehitti repun kehikon, josta sittemmin muodostui siemen yritykselle nimeltä Fjällräven.

Fjällrävenillä on toimintaa kansainvälisesti jälleenmyyjien ja verkkokaupan kautta niin Aasiassa kuin kaikkialla Euroopassakin.

Voit seurata Fjällrävenin työtä osoitteessa www.fjallravenbloggen.com ja tykätä yrityksestä Facebookissa. Facebook-sivulla voit myös esittää yritykselle kysymyksiä.