Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Fjällräven.

Etsitkö parhaita Fjällräven-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Fjällräven-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Fjällräven-nettikampanjasta tai muun Urheilukategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Fjällräven-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Urheilu-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Intersport-esitettä "Koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennus kaikista vaatteista!" voimassa voimassa 15/7 – saakka 21/7.

Muut Urheilu -luettelot

  • Logo Intersport
  • Logo Stadium
  • Logo Top Sport
  • Logo Budget Sport
  • Logo Team Sportia
  • Logo Adidas

Fjällräven, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Fjällräven

Fjällräven on ruotsalainen retkeilyvarusteyritys, joka valmistaa muun muassa retkeilyyn tarkoitettuja reppuja, ulkoiluasusteita, telttoja, päähineitä ja takkeja.

Monista tuotteista on ajan mittaan tullut enemmän tai vähemmän klassikoita, kuten Grönlannin takista vuodelta 1968, Vidda-housuista vuodelta 1999, Kånken-repusta vuodelta 1978 ja Expedition Dun -takista, joka luotiin vuonna 1974. Lisäksi monet tuotteet ovat saaneet arvostettuja palkintoja toimivuudesta ja ympäristötietoisuudesta, kuten Keb Trousers -housut ja Kajka-reppu.

Fjällräven Classic - "Tule jakamaan kanssamme vaellusretki yhdessä maailman kauniimmista vuoristomaisemista. Vaellusreitti vie sinut etelästä Nikkaluoktan kylästä pohjoisen Abiskoon. Reitti kulkee 110 km klassista Kungsledeniä ("The King's Trail"), joka kulkee läpi henkeä salpaavia vuoristomaisemia ja vehreitä laaksoja."

Fjällräven on perustettu 1960 Ruotsissa ja sen perustiÅke Nordin.

Åke Nordin oli vain 14-vuotias, kun hän kehitti repun kehikon, josta sittemmin muodostui siemen yritykselle nimeltä Fjällräven.

Fjällrävenillä on toimintaa kansainvälisesti jälleenmyyjien ja verkkokaupan kautta niin Aasiassa kuin kaikkialla Euroopassakin.

Voit seurata Fjällrävenin työtä osoitteessa www.fjallravenbloggen.com ja tykätä yrityksestä Facebookissa. Facebook-sivulla voit myös esittää yritykselle kysymyksiä.