Tiendeo official website

Winter sale

Vanhenee pian

  Etsitkö parhaita Fitnesstukku-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Fitnesstukku-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Fitnesstukku-nettikampanjasta tai muun Urheilukategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Fitnesstukku-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Fitnesstukku-katalogia "Winter sale" voimassa voimassa 12/1 – saakka 29/2 ja ala säästää!

  Muut Urheilu -luettelot

  • Logo Intersport
  • Logo Budget Sport
  • Logo Stadium
  • Logo Casall
  • Logo Hööks
  • Logo Team Sportia

  Fitnesstukku, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Fitnesstukku

  Fitnesstukku.fi on Pohjoismaiden johtava lisäravinne- ja terveysalan Internetkauppa, joka tarjoaa laadukkaimmat lisäravinteet, urheilutuotteet ja terveystuotteet niin ammattiurheiijoille kuin aktiiviharrastajille. Fitnesstukku.fi verkkosivuilta voit ostaa ravintolisät, treenivarusteet ja treenivaatteet kaikkeen urheiluun.

  Ostaessasi Fitnesstukusta voit olla varma siitä, että saat tuotteet markkinoiden parhaaseen hintaan. Tästä syystä Fitnesstukku tarjoaa asiakkailleen hintatakuun. Tämä tarkoittaa, että jos sattuisit löytämään saman tuotteen edullisempaan hintaan jostain toisesta suomalaisesta verkkokaupasta, tarjotaan se samaan hintaan "finder's feen" kanssa!

  Fitnesstukun myymälän voit löytää Helsingin keskustasta, Itäkeskuksesta, Turusta, Tampereelta, Vasasta ja Oulusta. Katso lisää tietoa myymälöistä, Fitnesstukku aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

  Tuotemerkkejä on mm. Star Nutrition, SmartSupps, Chained Nutrition, Optimum Nutrition ja MuscleTech..

  Yrityksen toiminnan käynnistivät Vänersborgissa, Ruotsissa vuonna 1996 kaksi yrittäjää, joilla oli suuri mielenkiinto voimaharjoittelua kohtaan.

  Työntekijöitä yrityksessä on jo 150.

  Seuraa Fitnesstukkua Instagramissa ja Facebookissa!