Tiendeo official website

Tarjoukset Puma

Yli 30 päivää

  Puma Tarjousta

  Etsitkö parhaita Puma-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Puma-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Puma-nettikampanjasta tai muun Urheilukategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Puma-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Puma-katalogia "Tarjoukset Puma" voimassa voimassa 20/11 – saakka 20/11 ja ala säästää!

  Muut Urheilu -luettelot

  • Logo Intersport
  • Logo Budget Sport
  • Logo Stadium
  • Logo Casall
  • Logo Hööks
  • Logo Team Sportia

  Puma, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Puma

  Puma on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista urheilumerkeistä. Merkin valikoimiin kuuluvat laaja valikoima kenkiä, kuten vapaa-ajan kengät, jalkapallokengät, juoksukengät, Puma tennarit, saappaat ja sandaalit. Puma on yksi maailman tunnetuimpia brändejä, erityisesti urheilualalla. Vähitellen Puma on kuitenkin murtautunut myös vapaa-ajan vaatteiden kärkimerkkeihin, ja nykyään se on vahvasti mukana nuorisomuodissa.

  Puman klassiset tennarit olleet myydyimpiä malleja, vaikka onkin valmistettu teknisiä huippumalleja. Retromallien lisäksi merkki on panostanut viime aikoina uudelleen jalkapallokenkiin ja jalkapallovaatteisiin. Puma on tehnyt yhteistyötä monen tunnetun nimen ja merkin kanssa. Näitä ovat esimerkiksi Alexander McQueen, Rudolf Dassler, BMW, Ferrari ja Mihara. Puma tunnetaan hyvin myös juoksukengistään joita käyttää mm. pikamatkojen hallitseva maailmanmestari Usain Bolt.

  Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

  Puman perusti saksalainen Rudolf Dassler vuonna 1948.

   Toimitusjohtaja on Jochen Zeitz.

  Puma lanseerasi 1958 tänä päivänäkin tunnetun logonsa.

  Alunperin yrityksen nimi oli Ruda, mutta myöhemmin nimeksi vaihdettiin Puma. Rudolf Dassler oli Adi Dasslerin veli, joka taholtaan perusti maailman kuulun urheilumerkin Adidaksen.