Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Marc Jacobs.

Etsitkö parhaita Marc Jacobs-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Marc Jacobs-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Marc Jacobs-nettikampanjasta tai muun Luksusbrandienkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Marc Jacobs-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Luksusbrandien-kategorian uusimpia katalogeja, kuten New Balance-esitettä "Uutuudet Naiset New Balance" voimassa voimassa 9/11 – saakka 15/12.

Muut Luksusbrandien -luettelot

  • Logo Rolex
  • Logo Hugo Boss
  • Logo Calvin Klein
  • Logo Missoni
  • Logo Karen Millen
  • Logo Filippa K

Marc Jacobs, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Marc Jacobs

Marc Jacobs on yhdysvaltalainen muotisuunnittelija. Hänellä on myös omia suosittuja vaatelinjoja, kuten esimerkiksi Marc Jacobs sekä vuonna 2002 aloitettu, hieman halvempi Marc By Marc Jacobs. Marc Jacobsin vaatteita myydään paljon ympäri maailmaa ja vaatteiden ohella merkki on tunnettu myös kengistään ja laukuistaan, joista tunnetuin malli lienee Stam Bag.

Suosituimpia kategorioita ovat Marc Jacobs laukut, Marc Jacobs kellot ja Marc Jacobs korut. Marc Jacobsin kellomallisto on suunnattu naisille ja tyylikkäästä mallistosta löytyy teräskelloja sekä nahkarannekkeisia kelloja. Marc Jacobs Daisy Dream on taivaallisen suloinen kukkaistuoksu naisille.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Marc Jacobs syntyi 9. huhtikuuta 1963 New Yorkissa.

Lokakuussa 2013 kerrottiin Jacobsin lähtevät Louis Vuittonilta ja keskittyvän omaan brändiinsä.

Vieraile yrityksen kotisivuilla: http://www.marcjacobs.com/

Seuraa yritystä Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa, YouTubessa, Vinessa sekä Pinterestissä!

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä