Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Chanel.

Etsitkö parhaita Chanel-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Chanel-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Chanel-nettikampanjasta tai muun Luksusbrandienkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Chanel-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Luksusbrandien-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Miu Miu-esitettä "Tarjoukset Miu Miu" voimassa voimassa 8/2 – saakka 8/2.

Muut Luksusbrandien -luettelot

  • Logo Chanel
  • Logo Armani
  • Logo Balenciaga
  • Logo Versace
  • Logo Burberry
  • Logo Marc Jacobs

Chanel, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Chanel

Chanel on ranskalainen muotitalo, joka ensimmäisenä suunnitteli naisille vapaampia, korsetittomia asuja ja pyrki yksinkertaistamaan ja käytännöllistämään naistenvaatteita. Chanel tunnetaan myös "pikkumustan" suunnittelemisesta, klassisista jakkupuvuista ja Chanel laukuista sekä parfyymeista, joista kuuluisin on Chanel No. 5. Näiden lisäksi Chanel tuottaa myös asusteita, silmälaseja ja aurinkolaseja, urheiluvaatteita ja urheilutarvikkeita, kosmetiikkaa ja koruja.

Nykyisin talon pääsuunnittelijana on saksalainen Lagerfeld, jonka myötä Chanel modernistui tyyliltään ja esimerkiksi kosmetiikka lisättiin valikoimaan. Chanel on maailman seuratuimpia muotitaloja.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Chanelin perusti 1900-luvun alussa Gabrielle "Coco" Chanel.

Coco Chanel avasi ensimmäisen Chanel-liikkeen vuonna 1910 Pariisin Rue Cambonille, jolloin liike valmisti ja myi hattuja.

Nykyisin talon pääsuunnittelijana on saksalainen Karl Lagerfeld, joka on ollut vastuussa sekä valmisvaatteiden, haute couturen että asusteiden suunnittelusta vuodesta 1983 lähtien.

Chanelin kuuluisa logo muodostuu kahdesta takaperin yhtenevästä C-kirjaimesta, jotka tarkoittavat nimeä Coco Chanel.