Tiendeo official website

Tarjoukset Gucci

Yli 30 päivää

  Etsitkö parhaita Gucci-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Gucci-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Gucci-nettikampanjasta tai muun Luksusbrandienkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Gucci-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Gucci-katalogia "Tarjoukset Gucci" voimassa voimassa 8/2 – saakka 8/2 ja ala säästää!

  Muut Luksusbrandien -luettelot

  • Logo Hugo Boss
  • Logo Karen Millen
  • Logo Gucci
  • Logo Chanel
  • Logo Stella McCartney
  • Logo Rolex

  Gucci, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Gucci

  Gucci on italialainen muotitalo, joka perustettiin vuonna 1921. Guccin tuotteita ovat mm. vaatteet, kellot, korut, kengät, nahkatuotteet ja hajuvedet. Tämän lisäksi löydät myös laadukkaat Gucci-silmälasit.

  Gucci tunnettu logo on tupla-G. Vuonna 2009 BusinessWeek-lehti rankkasi Guccin maailman toiseksi parhaaksi vaatebrändiksi ja maailman 41. parhaaksi brändiksi ja se on vieläkin listalla korkealla.

  Guccilla on myyntipiste Helsingin Stockmannilla. Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

  Guccio Gucci perusti Firenzeen ensimmäisen myymälän vuonna 1921, joka myi nahkatuotteita.

  Lisää tietoa löydät: gucci.com.

  Suomessa Guccin vaatteita myy Via MonteNapoleone.

  Muotitalon holding-yhtiö The Gucci Group on nykyään ranskalaisen PPR-yhtiön omistuksessa.