Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Balenciaga.

Etsitkö parhaita Balenciaga-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Balenciaga-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Balenciaga-nettikampanjasta tai muun Luksusbrandienkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Balenciaga-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Luksusbrandien-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Miu Miu-esitettä "Tarjoukset Miu Miu" voimassa voimassa 8/2 – saakka 8/2.

Muut Luksusbrandien -luettelot

  • Logo Hugo Boss
  • Logo Karen Millen
  • Logo Gucci
  • Logo Chanel
  • Logo Stella McCartney
  • Logo Rolex

Balenciaga, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Balenciaga

Balenciaga on ranskalainen muotitalo, jonka perusti muotisuunnittelija Cristóbal Balenciaga. Balenciaga on tunnettu aikansa arvostetuimmista muotitaloista naisellisten ja modernien vaatteittensa vuoksi. Suosittuja ovat Balenciaga laukku -mallistot.

Nicolas Ghesquière tuli Balenciagalle 1990-luvun puolivälissä ja onnistui vuosituhannen vaihteen jälkeen nuorentamaan ja parantamaan Balenciagan mallistoja ja brändiä. Nykyisin sen omistaa Gucci Group. Vuodesta 2012 pääsuunnittelijanana on toiminut San Franciscossa syntynyt yhdysvaltalainen Alexander Wang.

Katso lisää tietoa valikoimasta, asiakaspalvelusta ja Balenciaga jälleenmyyjistä ja Balenciaga aukioloajat verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdolliset Balenciaga tarjoukset ja tee löytöjä!

Perusti muotisuunnittelija Cristóbal Balenciaga vuonna 1919 Espanjan San Sebastiánissa.

Vuonna 1937 siirtyi Espanjan poliittisen tilanteen takia toimimaan Pariisiin.

Toimitusjohtaja on Isabelle Guichot.

Katso lisää: www.balenciaga.com