Muut Luksusbrandien myymälät kaupungissa kaupunkisi

 • Rolex
 • Hugo Boss
 • Karen Millen
 • Muita Luksusbrandien verkkokauppoja

  Löydä Karen Millen kaupungissa kaupunkisi

  Karen Millen, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Karen Millen

  Karen Millen myy naisten vaatteita, asusteita, kenkiä, laukkuja ja kelloja. Karen Millen Suomi toimii yhden myymälän, verkkokaupan ja jälleenmyyjien voimin. Tilauksia voit tehdä netissä ympäri Suomen.

  Jokainen malliston tuote on erikseen suunniteltu, käsin tehty ja viimeistelty. Huippusuunnittelijat vastaavat laadukkaasta työstä ja pikkutarkoista yksityiskohdista. Couture vaikutteita saaneet vaatteet ja viimeisen päälle olevat kankaat tekevät jokaisesta vaatteesta uniikin ja jokaisella tuotteella on tarina kerrottavanaan.

  Myymälän löydät vain Karen Millen Helsinki. Katso lisää tietoa myymälästä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Karen Millen tarjoukset ja tee löytöjä!

  Yrityksen perusti Karen Millen Englannissa.

  Myymälöitä on yli 65 maassa.

  Ilmainen toimitus yli 200 euron tilauksille.

  Yrityksen luova johtaja on Gemma Metheringham ja hän vastaa tuotteiden designin ainutlaatuisuudesta ja huippumuodikkuudesta.

  Muut Luksusbrandien myymälät kaupungissa kaupunkisi

  TIENDEO INTERNATIONAL

  TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.