Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Karen Millen.

Etsitkö parhaita Karen Millen-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Karen Millen-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Karen Millen-nettikampanjasta tai muun Luksusbrandienkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Karen Millen-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Luksusbrandien-kategorian uusimpia katalogeja, kuten -esitettä "" voimassa – .

Löydä Karen Millen luetteloita kaupungistasi

Muut Luksusbrandien -luettelot

  • Logo Rolex
  • Logo Hugo Boss
  • Logo Calvin Klein
  • Logo Missoni
  • Logo Karen Millen
  • Logo Filippa K

Karen Millen, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Karen Millen

Karen Millen myy naisten vaatteita, asusteita, kenkiä, laukkuja ja kelloja. Karen Millen Suomi toimii yhden myymälän, verkkokaupan ja jälleenmyyjien voimin. Tilauksia voit tehdä netissä ympäri Suomen.

Jokainen malliston tuote on erikseen suunniteltu, käsin tehty ja viimeistelty. Huippusuunnittelijat vastaavat laadukkaasta työstä ja pikkutarkoista yksityiskohdista. Couture vaikutteita saaneet vaatteet ja viimeisen päälle olevat kankaat tekevät jokaisesta vaatteesta uniikin ja jokaisella tuotteella on tarina kerrottavanaan.

Myymälän löydät vain Karen Millen Helsinki. Katso lisää tietoa myymälästä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta Karen Millen tarjoukset ja tee löytöjä!

Yrityksen perusti Karen Millen Englannissa.

Myymälöitä on yli 65 maassa.

Ilmainen toimitus yli 200 euron tilauksille.

Yrityksen luova johtaja on Gemma Metheringham ja hän vastaa tuotteiden designin ainutlaatuisuudesta ja huippumuodikkuudesta.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä