Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Filippa K.

Etsitkö parhaita Filippa K-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Filippa K-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Filippa K-nettikampanjasta tai muun Luksusbrandienkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Filippa K-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Luksusbrandien-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Miu Miu-esitettä "Tarjoukset Miu Miu" voimassa voimassa 8/2 – saakka 8/2.

Muut Luksusbrandien -luettelot

  • Logo Chanel
  • Logo Armani
  • Logo Balenciaga
  • Logo Versace
  • Logo Burberry
  • Logo Marc Jacobs

Filippa K, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Filippa K

Filippa K on Scandinavian johtava muotibrändi, jonka design ja muotoilu korostaa tyyliä, yksinkertaisuutta ja laatua. Mallistoja on sekä miehille että naisille ja tämän lisäksi vielä asusteita, kuten huiveja, vöitä, hattuja, sukkahousuja ja paljon muuta.

Filippa K myy tänäpäivänä tuotteitaan 20 markkinoilla ympäri maan. Yrityksellä on 50 myymälää, verkkokauppa sekä yli 500 jälleenmyyjää.

Suomessa Filippa K:n tuotteita voi ostaa eri jälleenmyyjien kautta kuten Zalandosta ja Bootzista sekä myymälästä Aleksanterinkadulta, Helsingissä. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä!

Filippa K on perustettu 1993 ja sen perustajat Filippa Knutsson ja Patrik Kihlborg, josta myös yrityksen nimi on tullut.

Filippa K:n liikevaihto oli 70 miljoonaa euroa 2013 ja työntekijöitä on 400.

Toimitusjohtaja on Amelie Söderberg ja pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa.

Filippa K:n löydät Facebookista, Pinterestistä ja Instagramista!