Tiendeo official website

Tarjoukset Calvin Klein

Yli 30 päivää

  Calvin Klein Tarjousta

  Etsitkö parhaita Calvin Klein-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Calvin Klein-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Calvin Klein-nettikampanjasta tai muun Luksusbrandienkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Calvin Klein-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Calvin Klein-katalogia "Tarjoukset Calvin Klein" voimassa voimassa 8/2 – saakka 8/2 ja ala säästää!

  Muut Luksusbrandien -luettelot

  • Logo Chanel
  • Logo Armani
  • Logo Balenciaga
  • Logo Versace
  • Logo Burberry
  • Logo Marc Jacobs

  Calvin Klein, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Calvin Klein

  Calvin Klein on kansainvälinen huippubrändi, joka myy parfyymejä, vaatteita ja asusteita naisille sekä miehille. Calvin Klein on yksi johtavista muotialan brändeistä ja markkinointistudioista maailmassa. Se suunnittelee ja markkinoi naisten ja miesten kokoelmia.

  Tuoteperheeseen kuuluvat Calvin Klein Collection, Calvin Klein Platinum Label, Calvin Klein Jeans ja Calvin Klein alusvaatteet. Tuotelinjojen alla ovat naisten mekot ja puvut, miesten pukeutuminen, miesten ja naisten urheiluvaatteet, golf vaatteet, farkut, alusvaatteet, tuoksut, silmälasit, sukat, kengät, uima-asut, korut, kellot, päällysvaatteet, käsilaukut, nahkatuotteet, ja kodin sisustus (mukaan lukien huonekalut).

  Tilaa Calvin Klein uutiskirje ja saat 10 % alennuksen seuraavasta ostoksestasi. Katso lisää tietoa myymälöistä, jälleenmyyjistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

  Perustettiin vuonna 1968 ja sen perustajana oli Calvin Klein.

  Mallina ollut mm. suomalainen Suvi Koponen.

  Ilmainen toimitus yli 150 euron tilaukselle.

  Seuraa Calvin Klanea Facebookissa, Twitterissä, Tumblr:ssa, Instagramissa ja Youtubessa!