Leikkien
Leikkien

Leikkien - Alennuskoodit , Tarjoukset & Kupongit

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Leikkien

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Löydä Leikkien kaupungissa kaupunkisi

Leikkien, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Leikkien

Leikkien on opettavainen suomalainen perheyritys: lelukauppa, josta löydät laajan valikoiman opettavaisia pelejä ja leluja. Lapsi oppii parhaiten kun se leikkii! Tuotteet ovat ikäryhmittäin: eri ikäkausilla lapsi opettelee erilaisia taitoja. Lapsen luontaista oppimiskykyä voidaan tukea leikin avulla tarjoamalla kuhunkin kehitysvaiheeseen sopivia leluja.

Voit nyt järjestää omat kaikkien aikojen hauskimmat ja opettavaisimmat kotikutsut! Leikkien Lelukutsuilla leikitään ja pelataan, iloitaan ja opitaan! Leikkien Lahjapalvelu paketoi valitsemanne tuotteet kauniiseen lahjapaperiin ja lisää pakettitarran haluamallanne tekstillä. Toimitamme paketin joko tilaajalle tai suoraan lahjan vastaanottajalle - jopa kotiovelle asti! Helppo ja edullinen tapa muistaa esimerkiksi kauempana asuvia kummilapsia ja lastenlapsia.

Katso lisää tietoa myymälöistä, Leikkien aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdollisista Leikkien tarjoukset ja tee löytöjä!

Perustettu vuonna 2006.

Vuoden yrittäjä Pirkkalassa 2010.

Vuoden uusyritys Suomessa 2010.

Vuoden lelu 2012 -finalistin SMARTMAX Temppuradan maahantuoja.

Muut Lelut ja Vauvat myymälät kaupungissa kaupunkisi

Lataa Tiendeo App

Seuraa Tiendeota

Kehitämme jatkuvasti Tiendeota evästeiden käytön ansiosta. Jatkamalla selaamista hyväksyt niiden käytön. Näytä tiedot