Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Leikkien.

Etsitkö parhaita Leikkien-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Leikkien-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Leikkien-nettikampanjasta tai muun Lelut ja Vauvatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Leikkien-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Lelut ja Vauvat-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Suomalainen-esitettä "Puha ja varityskirjoja" voimassa voimassa 21/5 – saakka 28/7.

Löydä Leikkien luetteloita kaupungistasi

Muut Lelut ja Vauvat -luettelot

  • Logo Emmaljunga
  • Logo Euro Toys
  • Logo Fiilinki
  • Logo Lekmer.fi
  • Logo Muksumassi
  • Logo Baby Style

Leikkien, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Leikkien

Leikkien on opettavainen suomalainen perheyritys: lelukauppa, josta löydät laajan valikoiman opettavaisia pelejä ja leluja. Lapsi oppii parhaiten kun se leikkii! Tuotteet ovat ikäryhmittäin: eri ikäkausilla lapsi opettelee erilaisia taitoja. Lapsen luontaista oppimiskykyä voidaan tukea leikin avulla tarjoamalla kuhunkin kehitysvaiheeseen sopivia leluja.

Voit nyt järjestää omat kaikkien aikojen hauskimmat ja opettavaisimmat kotikutsut! Leikkien Lelukutsuilla leikitään ja pelataan, iloitaan ja opitaan! Leikkien Lahjapalvelu paketoi valitsemanne tuotteet kauniiseen lahjapaperiin ja lisää pakettitarran haluamallanne tekstillä. Toimitamme paketin joko tilaajalle tai suoraan lahjan vastaanottajalle - jopa kotiovelle asti! Helppo ja edullinen tapa muistaa esimerkiksi kauempana asuvia kummilapsia ja lastenlapsia.

Katso lisää tietoa myymälöistä, Leikkien aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdollisista Leikkien tarjoukset ja tee löytöjä!

Perustettu vuonna 2006.

Vuoden yrittäjä Pirkkalassa 2010.

Vuoden uusyritys Suomessa 2010.

Vuoden lelu 2012 -finalistin SMARTMAX Temppuradan maahantuoja.