Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Lekolar.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Lekolar uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Lelut ja Vauvat

Privacy Policy

Muita Lelut ja Vauvat verkkokauppoja

Lekolar, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lekolar

Lekolar haluaa auttaa kehittämään toimintaympäristöjä ja pedagogisia välineitä, joiden avulla lapset voivat kehittyä ja kokea oppimisen iloa. Lekolarin tuotevalikoimaan kuuluu lelut, opetusvälineet, kuvataide & käsityö, opetustarvikkeet ja opiskelutarvikkeet, kalusteet, sisustus ja painettu materiaali. Lekolar - "Innostaa oppimaan."

Lekolarin liikeidea on tarjota työkaluja, jotka herättävät oppimisen halun ja antavat kaikille nuorille mahdollisuuden menestyä. ”Luomme lisäarvoa kouluille ja päiväkodeille kaikkialla Pohjoismaissa tarjoamalla toimivia ja edullisia tuotteita, työkaluja ja sisustustarvikkeita, joita ne tarvitsevat oppimisympäristöjensä käynnissä pitämiseen ja parantamiseen.”

Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon Lekolar kuvastot ja tarjoukset ja tee löytöjä! Osta tuotteita nyt Lekolar verkkokaupasta.

Lekolar on sertifioitu ISO 14001 -ympäristöjohtamisstandardin ja ISO 9001 -laadunhallintastandardin mukaisesti. Sertifioinnit on myöntänyt Bureau Veritas.

Yrityksen verkkosivuilta löydät myös "vinkkejä ja ideoita" -osion, jossa paljon mielenkiintoisia ja inspiroivia tekstejä.

Lekolar on paneutuneet ympäristökysymyksiin jo useiden vuosien ajan.

Lekolar tukee MLL:n työtä.

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot