Suosikit

Lekolar alennuskoodit ja tarjoukset

Suosikit

Lekolar ja Lelut ja vauvat kaupungissasi ja lähialueellasi

Lisää Jollyroom suosikkeihisi!
Tarjouksia yritykseltä Jollyroom kaupungissa Helsinki lehtisiä
TARJOUS

Katso lisää tarjouksia

(2)

Lekolar, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lekolar

Lekolar haluaa auttaa kehittämään toimintaympäristöjä ja pedagogisia välineitä, joiden avulla lapset voivat kehittyä ja kokea oppimisen iloa. Lekolarin tuotevalikoimaan kuuluu lelut, opetusvälineet, kuvataide & käsityö, opetustarvikkeet ja opiskelutarvikkeet, kalusteet, sisustus ja painettu materiaali. Lekolar - "Innostaa oppimaan."

Lekolarin liikeidea on tarjota työkaluja, jotka herättävät oppimisen halun ja antavat kaikille nuorille mahdollisuuden menestyä. ”Luomme lisäarvoa kouluille ja päiväkodeille kaikkialla Pohjoismaissa tarjoamalla toimivia ja edullisia tuotteita, työkaluja ja sisustustarvikkeita, joita ne tarvitsevat oppimisympäristöjensä käynnissä pitämiseen ja parantamiseen.”

Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon Lekolar kuvastot ja tarjoukset ja tee löytöjä! Osta tuotteita nyt Lekolar verkkokaupasta.

Lekolar on sertifioitu ISO 14001 -ympäristöjohtamisstandardin ja ISO 9001 -laadunhallintastandardin mukaisesti. Sertifioinnit on myöntänyt Bureau Veritas.

Yrityksen verkkosivuilta löydät myös "vinkkejä ja ideoita" -osion, jossa paljon mielenkiintoisia ja inspiroivia tekstejä.

Lekolar on paneutuneet ympäristökysymyksiin jo useiden vuosien ajan.

Lekolar tukee MLL:n työtä.

Lataa Tiendeo App

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Käyttöehdot

Latest offers!

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Lekolar uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Check out our Privacy Policy