Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Lekolar.

Etsitkö parhaita Lekolar-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Lekolar-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Lekolar-nettikampanjasta tai muun Lelut ja Vauvatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Lekolar-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Lelut ja Vauvat-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Polarn o. Pyret-esitettä "Ends soon!" voimassa voimassa 13/9 – saakka 27/10.

Muut Lelut ja Vauvat -luettelot

  • Logo Polarn o. Pyret
  • Logo Name it
  • Logo Jesper Junior
  • Logo Oz baby
  • Logo Vauvatalo Johanna
  • Logo Lastentarvike

Lekolar, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lekolar

Lekolar haluaa auttaa kehittämään toimintaympäristöjä ja pedagogisia välineitä, joiden avulla lapset voivat kehittyä ja kokea oppimisen iloa. Lekolarin tuotevalikoimaan kuuluu lelut, opetusvälineet, kuvataide & käsityö, opetustarvikkeet ja opiskelutarvikkeet, kalusteet, sisustus ja painettu materiaali. Lekolar - "Innostaa oppimaan."

Lekolarin liikeidea on tarjota työkaluja, jotka herättävät oppimisen halun ja antavat kaikille nuorille mahdollisuuden menestyä. ”Luomme lisäarvoa kouluille ja päiväkodeille kaikkialla Pohjoismaissa tarjoamalla toimivia ja edullisia tuotteita, työkaluja ja sisustustarvikkeita, joita ne tarvitsevat oppimisympäristöjensä käynnissä pitämiseen ja parantamiseen.”

Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon Lekolar kuvastot ja tarjoukset ja tee löytöjä! Osta tuotteita nyt Lekolar verkkokaupasta.

Lekolar on sertifioitu ISO 14001 -ympäristöjohtamisstandardin ja ISO 9001 -laadunhallintastandardin mukaisesti. Sertifioinnit on myöntänyt Bureau Veritas.

Yrityksen verkkosivuilta löydät myös "vinkkejä ja ideoita" -osion, jossa paljon mielenkiintoisia ja inspiroivia tekstejä.

Lekolar on paneutuneet ympäristökysymyksiin jo useiden vuosien ajan.

Lekolar tukee MLL:n työtä.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä