Muut Lelut ja Vauvat myymälät kaupungissa kaupunkisi

Muita Lelut ja Vauvat verkkokauppoja

Löydä Lastentarvike kaupungissa kaupunkisi

Lastentarvike, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lastentarvike

Lastentarvike tarjoaa kaiken perheen pienimmille rattaista vaatteisiin. Lastentarvike on palvellut asiakkaitaan jo yli 40 vuoden ajan. Tarkoituksena on tarjota suomalaisille lapsiperheille laadukkaita ja turvallisia tuotteita sekä palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin myös paikallisesti. Lastenvaunut, turvaistuimet, vaatteet, lelut, vauvanhoito sekä äitiysvaatteet nyt myös verkkokaupasta!

Lastentarvikkeen kanta-asiakkuus on täysin maksutonta, ja rekisteröityminen on helppoa. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi joko myymälässä, tai rekisteröitymällä verkkokaupassa. Kanta-asiakkaana saat etuja ja tietoja uutuuksista sähköpostiisi, jolloin pysyt aina ajan tasalla markkinoiden uusimmista innovaatioista sekä parhaista eduista. Lisäksi voit valita halutessasi myös luontoa säästävän sähköisen kuitin!

Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Laajaan merkkivalikoimaan kuuluu mm. Emma, Stokke, Baby Björn, Klippan, BOB, Alvi, Britax, BenBat, Graco, Maxi-Cosi, Mebby, Roth, OK Baby, Nattou ja monta muuta.

Sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta käyttämättöminä.

Toimitusaika on arviolta 1 viikko tilauksesta toimitustavan ollessa posti.

Tilauksen voi maksaa ennakkoon verkkopankin välityksellä tai luottokortilla.

Muut Lelut ja Vauvat myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.