Mainos

Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Lastentarvike.

Etsitkö parhaita Lastentarvike-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Lastentarvike-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Lastentarvike-nettikampanjasta tai muun Lelut ja Vauvatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Lastentarvike-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Lelut ja Vauvat-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Disney Store-esitettä "Tarjoukset Disney" voimassa 27/09/2021 – 04/01/2023.

Muut Lelut ja Vauvat -liikkeet

Lastentarvike, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lastentarvike

Lastentarvike tarjoaa kaiken perheen pienimmille rattaista vaatteisiin. Lastentarvike on palvellut asiakkaitaan jo yli 40 vuoden ajan. Tarkoituksena on tarjota suomalaisille lapsiperheille laadukkaita ja turvallisia tuotteita sekä palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin myös paikallisesti. Lastenvaunut, turvaistuimet, vaatteet, lelut, vauvanhoito sekä äitiysvaatteet nyt myös verkkokaupasta!

Lastentarvikkeen kanta-asiakkuus on täysin maksutonta, ja rekisteröityminen on helppoa. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi joko myymälässä, tai rekisteröitymällä verkkokaupassa. Kanta-asiakkaana saat etuja ja tietoja uutuuksista sähköpostiisi, jolloin pysyt aina ajan tasalla markkinoiden uusimmista innovaatioista sekä parhaista eduista. Lisäksi voit valita halutessasi myös luontoa säästävän sähköisen kuitin!

Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Laajaan merkkivalikoimaan kuuluu mm. Emma, Stokke, Baby Björn, Klippan, BOB, Alvi, Britax, BenBat, Graco, Maxi-Cosi, Mebby, Roth, OK Baby, Nattou ja monta muuta.

Sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta käyttämättöminä.

Toimitusaika on arviolta 1 viikko tilauksesta toimitustavan ollessa posti.

Tilauksen voi maksaa ennakkoon verkkopankin välityksellä tai luottokortilla.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Lastentarvike uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Lelut ja Vauvat

Privacy Policy

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona