Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Lego.

Etsitkö parhaita Lego-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Lego-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Lego-nettikampanjasta tai muun Lelut ja Vauvatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Lego-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Lelut ja Vauvat-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Suomalainen-esitettä "Puha ja varityskirjoja" voimassa voimassa 21/5 – saakka 28/7.

Muut Lelut ja Vauvat -luettelot

  • Logo Name it
  • Logo Suomalainen
  • Logo Lastentarvike
  • Logo Jesper Junior
  • Logo Skidi
  • Logo Emmaljunga

Lego, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lego

Lego on Lego Groupin valmistama maailmanlaajuisesti tunnettu rakennus- ja leikkikalusarja. Lego Group on yksi maailman tunnetuimmista leikkikalujen valmistajista. Lego-palikoiden yläpinnan nupit käyvät yhteen pohjan onton putkirakenteen kanssa, ja yhteen liitetyistä palikoista voi koota monenlaisia rakennelmia joko pakkausten ohjeiden perusteella tai omaa mielikuvitusta hyödyntäen. Palikat voi irrottaa toisistaan ja käyttää uudestaan taas uusissa rakennelmissa.

Päätuotteina Lego valmistaa monenlaisia rakennussarjoja, kuten esimerkiksi koottavia lentokoneita ja muita ajoneuvoja. Sarjoihin voi kuulua myös minihahmoja. Sarjat ryhmitellään palikoiden koon ja ominaisuuksia mukaan erilaisiin tuotesarjoihin eli pääteemoihin. Suosittuja ovat mm. Harry Potter Lego, Indiana Jones Lego, Lego Batman, Lego City, Lego Friends, Ninjago Lego, Duplo, Lego pelit, Legoland ja Lego tapahtumat. Verkkokaupasta tai erityiskaupoista voi ostaa myös yksittäisiä Lego-palikoita.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon Lego kuvastot ja Lego tarjoukset ja tee löytöjä!

Lego-teemoja on monenlaisia, esimerkiksi Lego Simpsons, Lego Pirates, Lego The Hobbit, Lego Lord of the Rings ja Lego Star Wars.

Lego-palikat keksi tanskalaisen puusepän poika Godtfred Kirk Christiansen. Hän alkoi valmistaa Legoja vuonna 1949.

Lego-minihahmot tulivat kauppoihin 1978, ja nykyisin niitä on myyty yli kolme miljardia.

Sana Lego tulee tanskan kielen sanoista ”leg godt”, ”leiki hyvin”.