Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Lego

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Muut käyttäjät katselivat myös

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Lego uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta

Privacy Policy

Muita Lelut ja Vauvat verkkokauppoja

Lego, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lego

Lego on Lego Groupin valmistama maailmanlaajuisesti tunnettu rakennus- ja leikkikalusarja. Lego Group on yksi maailman tunnetuimmista leikkikalujen valmistajista. Lego-palikoiden yläpinnan nupit käyvät yhteen pohjan onton putkirakenteen kanssa, ja yhteen liitetyistä palikoista voi koota monenlaisia rakennelmia joko pakkausten ohjeiden perusteella tai omaa mielikuvitusta hyödyntäen. Palikat voi irrottaa toisistaan ja käyttää uudestaan taas uusissa rakennelmissa.

Päätuotteina Lego valmistaa monenlaisia rakennussarjoja, kuten esimerkiksi koottavia lentokoneita ja muita ajoneuvoja. Sarjoihin voi kuulua myös minihahmoja. Sarjat ryhmitellään palikoiden koon ja ominaisuuksia mukaan erilaisiin tuotesarjoihin eli pääteemoihin. Suosittuja ovat mm. Harry Potter Lego, Indiana Jones Lego, Lego Batman, Lego City, Lego Friends, Ninjago Lego, Duplo, Lego pelit, Legoland ja Lego tapahtumat. Verkkokaupasta tai erityiskaupoista voi ostaa myös yksittäisiä Lego-palikoita.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon Lego kuvastot ja Lego tarjoukset ja tee löytöjä!

Lego-teemoja on monenlaisia, esimerkiksi Lego Simpsons, Lego Pirates, Lego The Hobbit, Lego Lord of the Rings ja Lego Star Wars.

Lego-palikat keksi tanskalaisen puusepän poika Godtfred Kirk Christiansen. Hän alkoi valmistaa Legoja vuonna 1949.

Lego-minihahmot tulivat kauppoihin 1978, ja nykyisin niitä on myyty yli kolme miljardia.

Sana Lego tulee tanskan kielen sanoista ”leg godt”, ”leiki hyvin”.