Tiendeo official website

Era lankoja

10 päivää jäljellä

  Etsitkö parhaita Suomalainen-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Suomalainen-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Suomalainen-nettikampanjasta tai muun Lelut ja Vauvatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Suomalainen-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Suomalainen-katalogia "Era lankoja" voimassa voimassa 9/2 – saakka 3/3 ja ala säästää!

  Muut Lelut ja Vauvat -luettelot

  • Logo Polarn o. Pyret
  • Logo Name it
  • Logo Jesper Junior
  • Logo Oz baby
  • Logo Vauvatalo Johanna
  • Logo Lastentarvike

  Suomalainen, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Suomalainen

  Suomalainen Kirjakauppa on suomalainen kirjakauppaketju, jonka omistaa Otava. Myymäläketju on Suomen laajimpia ja myymälöiden lukumäärää täydentää verkkokauppa. Suomalaisesta löydät lastenkirjat, opiskelukirjat, e-kirjat ja paljon muuta.

  Myymälöitä on ympäri Suomea. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

  Kanta-asiakasohjelmalla tarkoitetaan Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakasjärjestelmää ja kanta-asiakkailla tähän liittyneitä yksityishenkilöitä. Kuluttajakanta-asiakkaat kerryttävät bonusta 5 % ostojensa arvosta, kun bonuskertymään oikeuttavat vuosiostot ylittävät 100 euroa. Lisäksi heille tarjotaan tuote- ja palveluetuja.

  Sanoma myi ketjun elokuussa 2011 Otavalle.

  Suomalainen Kirjakauppa on perustettu 1912.

  Liikevaihto oli vuonna 2011 noin 109 miljoonaa euroa, josta 70 % koostui kirjamyynnistä ja loput 30 % toimistotarvikkeista.

  Lue verkkosivuilla myös kirjailijaesittelyitä, mm. Helena Petäistö, Reijo Mäki, Anna-Leena Härkönen ja Tuomas Kyrö.