Tiendeo official website

-50% talvi alen

6 päivää jäljellä

  Etsitkö parhaita Jesper Junior-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Jesper Junior-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Jesper Junior-nettikampanjasta tai muun Lelut ja Vauvatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Jesper Junior-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Jesper Junior-katalogia "-50% talvi alen" voimassa voimassa 23/1 – saakka 29/2 ja ala säästää!

  Muut Lelut ja Vauvat -luettelot

  • Logo Polarn o. Pyret
  • Logo Name it
  • Logo Jesper Junior
  • Logo Oz baby
  • Logo Vauvatalo Johanna
  • Logo Lastentarvike

  Jesper Junior, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Jesper Junior

  Jesper Junior on suomalainen lastenvaatteisiin erikoistunut liikeketju. Keskeinen ajatus Jesper Juniorin toiminnassa on, että lapset ovat lapsia, ja vaatteiden tulee olla lasten maailmaan sopivia. Tärkeintä on, että ne ovat turvallisia käyttää, mukavia päällä, helppohoitoisia, kohtuuhintaisia ja kestäviä.

  Myymälät sijaitsevat pääkaupunkiseudulla sekä seuraavissa kaupungeissa: Hyvinkää, Lahti, Turku, PoriLempäälä, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lappeenranta ja Oulu.

  Katso kaikki erikoistarjoukset ja edut Tiendeon Jesper Junior-katalogista ja etsi lähin myymäläsi. Katalogista löydät myös aukioloajat ja paljon muuta. Katso myös Jesper Junior verkkokauppa.

  Tuotemerkkejä ovat muun muassa Euroopan tunnetuin lastenvaatemerkki LegoWear sekä Reima, Tutta, Esprit ja Kivat. Uusin tulokas on s.Oliver. Omat tuotemerkit ovat Jonathan, Nicolasja Julia sekä vauvojen Nalle-sarja.

  Jesper Junior perustettiin vuonna 1981.

  Myymälöitä on tällä hetkellä 16.

  Mallistot vaihtuvat 2-3 kuukauden välein.