Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Vichy.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Vichy uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Kosmetiikka ja Kauneus

Privacy Policy

Muita Kosmetiikka ja Kauneus verkkokauppoja

Vichy, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Vichy

Vichy on Suomen johtava apteekkikosmetiikkamerkki, jonka tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, hyvä siedettävyys ja miellyttävä käyttö. Löydä tuotteet seuraavilta aihealueilta: Kosteutus, Epäpuhtaudet, Anti-age, Meikki, Vartalonhoito, Aurinkosuoja, Hiustenhoito ja Miehet.

Vichy-tuotteet sisältävät Vichy Thermal Spa -lähdevettä, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja auttaa ihoa säilyttämään terveen pH-tasapainonsa vahvistaen samalla ihon luonnollisia suojakeinoja. Tämän lisäksi kaikki Vichy-tuotteet ovat todistettu tehokkaiksi kliinisin testein, tuotteet ovat hypoallergeenisia, testattu herkällä iholla lääkäreiden valvonnassa sekä tuotteiden alkuperä on jäljitettävissä.

Tarkastele Vichy-tuotteita, joiden joukosta löydät sopivat tuotteet kaikille ihotyypeille ihanneihon saavuttamiseksi. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Vichy-tuotemerkkejä ovat mm. Vichy Homme, Idealia, Dercos, Aqualia Thermal ja Ideal Soleil.

Vichy sitoutuu ekologisen jalanjäljen pienentämiseen. Toimilla pyritään jatkuvasti vähentämään vedenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä, paperin ja muovin kulutusta sekä jätteiden määrää.

Katso lisää tietoa http://www.vichy.fi/.

Vichy tekee yhteistyötä kansainvälisesti arvostettujen dermatologien kanssa.

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot