Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Vichy.

Etsitkö parhaita Vichy-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Vichy-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Vichy-nettikampanjasta tai muun Kosmetiikka ja Kauneuskategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Vichy-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Kosmetiikka ja Kauneus-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Mary Kay-esitettä "The look" voimassa voimassa 12/6 – saakka 31/8.

Muut Kosmetiikka ja Kauneus -luettelot

  • Logo Sokos
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Emotion
  • Logo Make Up Store
  • Logo The Body Shop
  • Logo Oriflame

Vichy, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Vichy

Vichy on Suomen johtava apteekkikosmetiikkamerkki, jonka tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, hyvä siedettävyys ja miellyttävä käyttö. Löydä tuotteet seuraavilta aihealueilta: Kosteutus, Epäpuhtaudet, Anti-age, Meikki, Vartalonhoito, Aurinkosuoja, Hiustenhoito ja Miehet.

Vichy-tuotteet sisältävät Vichy Thermal Spa -lähdevettä, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja auttaa ihoa säilyttämään terveen pH-tasapainonsa vahvistaen samalla ihon luonnollisia suojakeinoja. Tämän lisäksi kaikki Vichy-tuotteet ovat todistettu tehokkaiksi kliinisin testein, tuotteet ovat hypoallergeenisia, testattu herkällä iholla lääkäreiden valvonnassa sekä tuotteiden alkuperä on jäljitettävissä.

Tarkastele Vichy-tuotteita, joiden joukosta löydät sopivat tuotteet kaikille ihotyypeille ihanneihon saavuttamiseksi. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Vichy-tuotemerkkejä ovat mm. Vichy Homme, Idealia, Dercos, Aqualia Thermal ja Ideal Soleil.

Vichy sitoutuu ekologisen jalanjäljen pienentämiseen. Toimilla pyritään jatkuvasti vähentämään vedenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä, paperin ja muovin kulutusta sekä jätteiden määrää.

Katso lisää tietoa http://www.vichy.fi/.

Vichy tekee yhteistyötä kansainvälisesti arvostettujen dermatologien kanssa.