Muita Kosmetiikka ja Kauneus verkkokauppoja

Muut Kosmetiikka ja Kauneus myymälät kaupungissa kaupunkisi

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Vichy

Liity nyt saadaksesi tietää milloin!

Vichy, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Vichy

Vichy on Suomen johtava apteekkikosmetiikkamerkki, jonka tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, hyvä siedettävyys ja miellyttävä käyttö. Löydä tuotteet seuraavilta aihealueilta: Kosteutus, Epäpuhtaudet, Anti-age, Meikki, Vartalonhoito, Aurinkosuoja, Hiustenhoito ja Miehet.

Vichy-tuotteet sisältävät Vichy Thermal Spa -lähdevettä, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja auttaa ihoa säilyttämään terveen pH-tasapainonsa vahvistaen samalla ihon luonnollisia suojakeinoja. Tämän lisäksi kaikki Vichy-tuotteet ovat todistettu tehokkaiksi kliinisin testein, tuotteet ovat hypoallergeenisia, testattu herkällä iholla lääkäreiden valvonnassa sekä tuotteiden alkuperä on jäljitettävissä.

Tarkastele Vichy-tuotteita, joiden joukosta löydät sopivat tuotteet kaikille ihotyypeille ihanneihon saavuttamiseksi. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Vichy-tuotemerkkejä ovat mm. Vichy Homme, Idealia, Dercos, Aqualia Thermal ja Ideal Soleil.

Vichy sitoutuu ekologisen jalanjäljen pienentämiseen. Toimilla pyritään jatkuvasti vähentämään vedenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä, paperin ja muovin kulutusta sekä jätteiden määrää.

Katso lisää tietoa http://www.vichy.fi/.

Vichy tekee yhteistyötä kansainvälisesti arvostettujen dermatologien kanssa.

Muita Kosmetiikka ja Kauneus verkkokauppoja

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.