Muut Kosmetiikka ja Kauneus myymälät kaupungissa kaupunkisi

Muita Kosmetiikka ja Kauneus verkkokauppoja

Löydä Sokos kaupungissa kaupunkisi

Sokos, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Sokos

Sokos on S-ryhmän tavarataloketju. Suomessa on yhteensä 22 Sokos-tavarataloa, joiden tuotevalikoima riippuu tavaratalon koosta. Suuret tavaratalot ovat yleistavarataloja, jotka sijaitsevat usein suuremmissa maakuntakeskuksissa. Sokos verkkokauppa on aina auki 24h ja toimitus on ilmainen. Verkkokaupasta myös S-Bonukset!

Sokoksen rinnalla toimii lisäksi kosmetiikkaa myyvä Sokos Emotion. Tilaa Sokos Emotion-kauneuskirje, niin saat ajankohtaisia etuja sekä tietoa uutuuksista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi! Sokoksen löydät myös Facebookista, Youtubesta ja Instagramista sekä tunnisteilla#sokostavaratalot ja#sokos. Tervetuloa mukaan!

Sokos kuuluu S-ryhmään ja S-etukortilla saat paljon alennuksia ja tarjouksia! Tilaamalla Sokoksen uutiskirjeen saat tietoa ajankohtaisista Sokos-tapahtumista, eduista ja kilpailuista noin kerran viikossa. Katso lisää tietoa myymälöistä, Sokos aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Sokoksen laajaan merkkivalikoimaan kuuluu muun muassa Diesel, Revlon, Armani, Aarikka, Burberry, Dyson, Hugo Boss ja lukemattomia muita huippubrändejä.

Ensimmäinen Sokos-tavaratalo avattiin Helsingissä olympiavuonna 1952.

Suomessa on yhteensä 22 Sokos-tavarataloa.

Kun Helsingin ydinkeskustan tavarataloa alettiin suunnitella, se sai nimekseen Sokos, joka on palindromi eli sama sana molemmista päistä luettuna.

Muut Kosmetiikka ja Kauneus myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.