Sokos
Sokos

Sokos alennuskoodit, tarjoukset ja kuvasto

Löydä Sokos kaupungissa kaupunkisi

Suosituimmat kategorialle Kauneus ja terveys

Sokos, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Sokos

Sokos on S-ryhmän tavarataloketju. Suomessa on yhteensä 22 Sokos-tavarataloa, joiden tuotevalikoima riippuu tavaratalon koosta. Suuret tavaratalot ovat yleistavarataloja, jotka sijaitsevat usein suuremmissa maakuntakeskuksissa. Sokos verkkokauppa on aina auki 24h ja toimitus on ilmainen. Verkkokaupasta myös S-Bonukset!

Sokoksen rinnalla toimii lisäksi kosmetiikkaa myyvä Sokos Emotion. Tilaa Sokos Emotion-kauneuskirje, niin saat ajankohtaisia etuja sekä tietoa uutuuksista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi! Sokoksen löydät myös Facebookista, Youtubesta ja Instagramista sekä tunnisteilla#sokostavaratalot ja#sokos. Tervetuloa mukaan!

Sokos kuuluu S-ryhmään ja S-etukortilla saat paljon alennuksia ja tarjouksia! Tilaamalla Sokoksen uutiskirjeen saat tietoa ajankohtaisista Sokos-tapahtumista, eduista ja kilpailuista noin kerran viikossa. Katso lisää tietoa myymälöistä, Sokos aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Sokoksen laajaan merkkivalikoimaan kuuluu muun muassa Diesel, Revlon, Armani, Aarikka, Burberry, Dyson, Hugo Boss ja lukemattomia muita huippubrändejä.

Ensimmäinen Sokos-tavaratalo avattiin Helsingissä olympiavuonna 1952.

Suomessa on yhteensä 22 Sokos-tavarataloa.

Kun Helsingin ydinkeskustan tavarataloa alettiin suunnitella, se sai nimekseen Sokos, joka on palindromi eli sama sana molemmista päistä luettuna.

Muut Kauneus ja terveys myymälät kaupungissa kaupunkisi

Lataa Tiendeo App

Seuraa Tiendeota

Kehitämme jatkuvasti Tiendeota evästeiden käytön ansiosta. Jatkamalla selaamista hyväksyt niiden käytön. Näytä tiedot