Sokos katalog maj 2022

9 päivää jäljellä
Katso tarjouksia

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Sokos uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Kosmetiikka ja Kauneus

Privacy Policy

Muut Kosmetiikka ja Kauneus myymälät kaupungissa kaupunkisi

Sokos, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Sokos

Sokos on S-ryhmän tavarataloketju. Suomessa on yhteensä 22 Sokos-tavarataloa, joiden tuotevalikoima riippuu tavaratalon koosta. Suuret tavaratalot ovat yleistavarataloja, jotka sijaitsevat usein suuremmissa maakuntakeskuksissa. Sokos verkkokauppa on aina auki 24h ja toimitus on ilmainen. Verkkokaupasta myös S-Bonukset!

Sokoksen rinnalla toimii lisäksi kosmetiikkaa myyvä Sokos Emotion. Tilaa Sokos Emotion-kauneuskirje, niin saat ajankohtaisia etuja sekä tietoa uutuuksista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi! Sokoksen löydät myös Facebookista, Youtubesta ja Instagramista sekä tunnisteilla#sokostavaratalot ja#sokos. Tervetuloa mukaan!

Sokos kuuluu S-ryhmään ja S-etukortilla saat paljon alennuksia ja tarjouksia! Tilaamalla Sokoksen uutiskirjeen saat tietoa ajankohtaisista Sokos-tapahtumista, eduista ja kilpailuista noin kerran viikossa. Katso lisää tietoa myymälöistä, Sokos aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Sokoksen laajaan merkkivalikoimaan kuuluu muun muassa Diesel, Revlon, Armani, Aarikka, Burberry, Dyson, Hugo Boss ja lukemattomia muita huippubrändejä.

Ensimmäinen Sokos-tavaratalo avattiin Helsingissä olympiavuonna 1952.

Suomessa on yhteensä 22 Sokos-tavarataloa.

Kun Helsingin ydinkeskustan tavarataloa alettiin suunnitella, se sai nimekseen Sokos, joka on palindromi eli sama sana molemmista päistä luettuna.

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot