Tiendeo official website

Kuvasto ruotsi kesäale 2024

Yli 30 päivää

Etsitkö parhaita Sokos-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Sokos-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Sokos-nettikampanjasta tai muun Kosmetiikka ja Kauneuskategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 2 Sokos-katalogia. Selaa uusinta Sokos-katalogia "Kuvasto ruotsi kesäale 2024" voimassa voimassa 5/6 – saakka 28/7 ja ala säästää!

Muut Kosmetiikka ja Kauneus -luettelot

  • Logo Sokos
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Emotion
  • Logo Make Up Store
  • Logo The Body Shop
  • Logo Oriflame

Sokos, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Sokos

Sokos on S-ryhmän tavarataloketju. Suomessa on yhteensä 22 Sokos-tavarataloa, joiden tuotevalikoima riippuu tavaratalon koosta. Suuret tavaratalot ovat yleistavarataloja, jotka sijaitsevat usein suuremmissa maakuntakeskuksissa. Sokos verkkokauppa on aina auki 24h ja toimitus on ilmainen. Verkkokaupasta myös S-Bonukset!

Sokoksen rinnalla toimii lisäksi kosmetiikkaa myyvä Sokos Emotion. Tilaa Sokos Emotion-kauneuskirje, niin saat ajankohtaisia etuja sekä tietoa uutuuksista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi! Sokoksen löydät myös Facebookista, Youtubesta ja Instagramista sekä tunnisteilla#sokostavaratalot ja#sokos. Tervetuloa mukaan!

Sokos kuuluu S-ryhmään ja S-etukortilla saat paljon alennuksia ja tarjouksia! Tilaamalla Sokoksen uutiskirjeen saat tietoa ajankohtaisista Sokos-tapahtumista, eduista ja kilpailuista noin kerran viikossa. Katso lisää tietoa myymälöistä, Sokos aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Sokoksen laajaan merkkivalikoimaan kuuluu muun muassa Diesel, Revlon, Armani, Aarikka, Burberry, Dyson, Hugo Boss ja lukemattomia muita huippubrändejä.

Ensimmäinen Sokos-tavaratalo avattiin Helsingissä olympiavuonna 1952.

Suomessa on yhteensä 22 Sokos-tavarataloa.

Kun Helsingin ydinkeskustan tavarataloa alettiin suunnitella, se sai nimekseen Sokos, joka on palindromi eli sama sana molemmista päistä luettuna.