Tiendeo official website

Tarjoukset Lumene

Yli 30 päivää

  Lumene Tarjousta

  Etsitkö parhaita Lumene-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Lumene-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Lumene-nettikampanjasta tai muun Kosmetiikka ja Kauneuskategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Lumene-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Lumene-katalogia "Tarjoukset Lumene" voimassa voimassa 8/2 – saakka 8/2 ja ala säästää!

  Löydä Lumene luetteloita kaupungistasi

  Muut Kosmetiikka ja Kauneus -luettelot

  • Logo Seacret
  • Logo Vichy
  • Logo Globe Hope
  • Logo Rituals
  • Logo Make Up Store
  • Logo Inglot

  Lumene, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Lumene

  Lumene on suomalainen kosmetiikka-alan yritys. Lumene on myös yhtiön tunnetuin tuotemerkki.

  "Kaikki alkaa pohjoisen villistä luonnosta ja sen elinvoimaisista raaka-aineista. Lääketeollisuustaustamme kasvattamalla asiantuntemuksella tuomme nämä luonnon villit antimet laboratorioomme ja yhdistämme ne uusimpaan teknologiaan. Perintömme ja tietotaitomme johdosta missiomme on selkeä: Lumene luotiin edistämään säteilevää, luonnollista kauneutta yhdistämällä luonnon tehokkaimmat voimat ja tieteen viimeisimmät innovaatiot."

  Lumene Oy toimii kansainvälisillä markkinoilla kahdella tuotemerkillä, Lumene, joka sisältää ihonhoito- ja värikosmetiikkatuotteet ja Cutrin, joka sisältää hiuskosmetiikkaa. Lumene- ja Cutrin-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa, Espoon Kauklahdessa.

  Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

  Yritys toi markkinoille Lumene-kosmetiikkasarjan vuonna 1970.

  Tuotelinjaan kuuluvat Bright Now Vitamin C, Bright Now Visible Repair, Time Freeze, Complete Rewind, Arctic Aqua, Ultra Sensitive ja Ultra Sensitive SOS.

  Lumenen tunnuslause on Pohjoisen luonnon voima - Tieteen jalostamana.

  Lumene on saanut nimensä Kuhmoisten Lummene-järvestä.