Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Lumene.

Etsitkö parhaita Lumene-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Lumene-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Lumene-nettikampanjasta tai muun Kosmetiikka ja Kauneuskategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Lumene-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Kosmetiikka ja Kauneus-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Polarn o. Pyret-esitettä "Polarn o. Pyret - Talvivaatteet" voimassa voimassa 19/11 – saakka 20/12.

Löydä Lumene luetteloita kaupungistasi

Muut Kosmetiikka ja Kauneus -luettelot

  • Logo Sokos
  • Logo Kicks
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Oriflame
  • Logo AVON
  • Logo Mary Kay

Lumene, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lumene

Lumene on suomalainen kosmetiikka-alan yritys. Lumene on myös yhtiön tunnetuin tuotemerkki.

"Kaikki alkaa pohjoisen villistä luonnosta ja sen elinvoimaisista raaka-aineista. Lääketeollisuustaustamme kasvattamalla asiantuntemuksella tuomme nämä luonnon villit antimet laboratorioomme ja yhdistämme ne uusimpaan teknologiaan. Perintömme ja tietotaitomme johdosta missiomme on selkeä: Lumene luotiin edistämään säteilevää, luonnollista kauneutta yhdistämällä luonnon tehokkaimmat voimat ja tieteen viimeisimmät innovaatiot."

Lumene Oy toimii kansainvälisillä markkinoilla kahdella tuotemerkillä, Lumene, joka sisältää ihonhoito- ja värikosmetiikkatuotteet ja Cutrin, joka sisältää hiuskosmetiikkaa. Lumene- ja Cutrin-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa, Espoon Kauklahdessa.

Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Yritys toi markkinoille Lumene-kosmetiikkasarjan vuonna 1970.

Tuotelinjaan kuuluvat Bright Now Vitamin C, Bright Now Visible Repair, Time Freeze, Complete Rewind, Arctic Aqua, Ultra Sensitive ja Ultra Sensitive SOS.

Lumenen tunnuslause on Pohjoisen luonnon voima - Tieteen jalostamana.

Lumene on saanut nimensä Kuhmoisten Lummene-järvestä.

Seuraa Tiendeota

facebooktwitter

Lataa Tiendeo App

Lataa Tiendeo AppLataa Tiendeo App

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot |
Hallitse evästeitä