Tiendeo official website

Tarjoukset Lush

Yli 30 päivää

  Lush Tarjousta

  Etsitkö parhaita Lush-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Lush-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Lush-nettikampanjasta tai muun Kosmetiikka ja Kauneuskategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Lush-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Lush-katalogia "Tarjoukset Lush" voimassa voimassa 21/11 – saakka 21/11 ja ala säästää!

  Löydä Lush luetteloita kaupungistasi

  Muut Kosmetiikka ja Kauneus -luettelot

  • Logo Sokos
  • Logo Kicks
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Oriflame
  • Logo AVON
  • Logo Mary Kay

  Lush, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Lush

  Lush on brittiläinen kosmetiikka-alan yritys, joka valmistaa tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteissa käytetään paljon ihania, vitamiinipitoisia raaka-aineita luonnosta, sekä turvallisia synteettisiä raaka-aineita. Lush on voimakkaasti eläinkokeita vastaan eikä testaa mitään tuotteitaan eikä raaka-aineitaan eläimillä. Lush on täysin vegetaarinen (suomennos: kasviperäinen) firma.

  Lush verkkokauppa palvelee koko Suomessa, tilaa nyt kaikki käsintehdyt kosmetiikkatuotteet! Tuotekategorioita ovat kasvot, hiukset, meikit, vartalo, parfyymit ja lahjat.

  Suomessa yrityksellä on tällä hetkellä kaksi liikettä, jotka sijaitsevat Helsingissä Asematunnelissa ja Mannerheimintiellä. Katso lisää tietoa myymälöistä, Lush aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

  Perustettu 1995 Poolessa, Englannissa. Perustajina olivat Helen Ambrosen, Mo Constantine, Mark Constantine, Liz Weir, Rowena Bird ja Paul Greaves.

  Suomessa yrityksellä on tällä hetkellä kaksi liikettä.

  Suomen Lush tukee muun muassa susien oikeuksia kannattavaa Salakaadot Seis -kampanjaa sekä Oikeutta Eläimille-yhdistyksen Tarhauskielto-kampanjaa.

  Seuraa YouTubessa, Facebookissa ja Instagramissa!