Muut käyttäjät katselivat myös

Löydä Lush kaupungissa kaupunkisi

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Lush uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Kosmetiikka ja Kauneus

Privacy Policy

Muut Kosmetiikka ja Kauneus myymälät kaupungissa kaupunkisi

Lush, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lush

Lush on brittiläinen kosmetiikka-alan yritys, joka valmistaa tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteissa käytetään paljon ihania, vitamiinipitoisia raaka-aineita luonnosta, sekä turvallisia synteettisiä raaka-aineita. Lush on voimakkaasti eläinkokeita vastaan eikä testaa mitään tuotteitaan eikä raaka-aineitaan eläimillä. Lush on täysin vegetaarinen (suomennos: kasviperäinen) firma.

Lush verkkokauppa palvelee koko Suomessa, tilaa nyt kaikki käsintehdyt kosmetiikkatuotteet! Tuotekategorioita ovat kasvot, hiukset, meikit, vartalo, parfyymit ja lahjat.

Suomessa yrityksellä on tällä hetkellä kaksi liikettä, jotka sijaitsevat Helsingissä Asematunnelissa ja Mannerheimintiellä. Katso lisää tietoa myymälöistä, Lush aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Perustettu 1995 Poolessa, Englannissa. Perustajina olivat Helen Ambrosen, Mo Constantine, Mark Constantine, Liz Weir, Rowena Bird ja Paul Greaves.

Suomessa yrityksellä on tällä hetkellä kaksi liikettä.

Suomen Lush tukee muun muassa susien oikeuksia kannattavaa Salakaadot Seis -kampanjaa sekä Oikeutta Eläimille-yhdistyksen Tarhauskielto-kampanjaa.

Seuraa YouTubessa, Facebookissa ja Instagramissa!

Lisää tarjouksia kohteelta Kosmetiikka ja Kauneus

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot