Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Inglot.

Etsitkö parhaita Inglot-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Inglot-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Inglot-nettikampanjasta tai muun Kosmetiikka ja Kauneuskategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Inglot-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Kosmetiikka ja Kauneus-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Sokos-esitettä "Kuvasto elokuu 2024" voimassa voimassa 22/7 – saakka 1/9.

Löydä Inglot luetteloita kaupungistasi

Muut Kosmetiikka ja Kauneus -luettelot

  • Logo Sokos
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Emotion
  • Logo Make Up Store
  • Logo The Body Shop
  • Logo Oriflame

Inglot, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Inglot

Inglot meikit ovat laadukkaaita ja valtava värivalikoima ja tuotevalkoima ovat Inglotin vahvuudet. Valikoima koostuu yli 1500 väristä. Löydä 450 tapaa korostaa huuliasi, 600 sävyä luomillesi ja 300 kehystää kasvojasi. Kynsilakkavalikoimassakin on lähes 400 sävyä. Inglotin kruununjalokivet ovat kuuluisa Freedom System ja O2M Breathable Nail Enamel -kynsilakat. Freedom System -paletti antaa vapauden koota omanlaisen meikkipaletin ja O2M -kynsilakat päästävät hapen ja veden lakan lävitse.

Nykyään INGLOT on mukana maailman suurimmissa kauneustapahtumissa aina Fashion Weekin lavoilta, TV-tuotantoihin ja Broadway musikaaleihin. INGLOT tekee yhteistyötä maailmanluokan meikkaajien ja värikonsulttien kanssa tuodakseen viimeisimmät trendit kosmetiikkamarkkinoille.

Inglot myymälän löydät mm. Inglot Mylly, Inglot Helsinki, Inglot Jumbo, Inglot Kluuvi, Inglot Itäkeskus. Katso lisää tietoa myymälöistä, Inglot aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdolliset Inglot tarjoukset ja tee löytöjä!

Yritys on perustettu Puolassa 1983, pienessä Przemyslin kylässä, perustajanaan Wojtek Inglot.

Inglotilla on yli 500 jälleenmyyntipistettä ympäri maailman.

Kaikki INGLOT-kosmettiikkatuotteet on valmistettu Euroopan Unionissa. INGLOT on sitoutunut eläinkokeettoman kosmetiikan standardeihin, varmistaen että mikään käytetyistä raaka-aineesta ei ole testattu eläinkokeilla.

Tutustu paremmin yritykseen: www.inglot.fi.