Tiendeo official website

30% off

3 päivää jäljellä

  Etsitkö parhaita Inglot-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Inglot-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Inglot-nettikampanjasta tai muun Kosmetiikka ja Kauneuskategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Inglot-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Inglot-katalogia "30% off" voimassa voimassa 16/4 – saakka 22/4 ja ala säästää!

  Löydä Inglot luetteloita kaupungistasi

  Muut Kosmetiikka ja Kauneus -luettelot

  • Logo Sokos
  • Logo Kicks
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Oriflame
  • Logo AVON
  • Logo Mary Kay

  Inglot, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Inglot

  Inglot meikit ovat laadukkaaita ja valtava värivalikoima ja tuotevalkoima ovat Inglotin vahvuudet. Valikoima koostuu yli 1500 väristä. Löydä 450 tapaa korostaa huuliasi, 600 sävyä luomillesi ja 300 kehystää kasvojasi. Kynsilakkavalikoimassakin on lähes 400 sävyä. Inglotin kruununjalokivet ovat kuuluisa Freedom System ja O2M Breathable Nail Enamel -kynsilakat. Freedom System -paletti antaa vapauden koota omanlaisen meikkipaletin ja O2M -kynsilakat päästävät hapen ja veden lakan lävitse.

  Nykyään INGLOT on mukana maailman suurimmissa kauneustapahtumissa aina Fashion Weekin lavoilta, TV-tuotantoihin ja Broadway musikaaleihin. INGLOT tekee yhteistyötä maailmanluokan meikkaajien ja värikonsulttien kanssa tuodakseen viimeisimmät trendit kosmetiikkamarkkinoille.

  Inglot myymälän löydät mm. Inglot Mylly, Inglot Helsinki, Inglot Jumbo, Inglot Kluuvi, Inglot Itäkeskus. Katso lisää tietoa myymälöistä, Inglot aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta mahdolliset Inglot tarjoukset ja tee löytöjä!

  Yritys on perustettu Puolassa 1983, pienessä Przemyslin kylässä, perustajanaan Wojtek Inglot.

  Inglotilla on yli 500 jälleenmyyntipistettä ympäri maailman.

  Kaikki INGLOT-kosmettiikkatuotteet on valmistettu Euroopan Unionissa. INGLOT on sitoutunut eläinkokeettoman kosmetiikan standardeihin, varmistaen että mikään käytetyistä raaka-aineesta ei ole testattu eläinkokeilla.

  Tutustu paremmin yritykseen: www.inglot.fi.