Tiendeo official website

Tarjoukset The Body Shop

Yli 30 päivää

  The Body Shop Tarjousta

  Etsitkö parhaita The Body Shop-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia The Body Shop-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään The Body Shop-nettikampanjasta tai muun Kosmetiikka ja Kauneuskategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 The Body Shop-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta The Body Shop-katalogia "Tarjoukset The Body Shop" voimassa voimassa 20/11 – saakka 20/11 ja ala säästää!

  Muut Kosmetiikka ja Kauneus -luettelot

  • Logo Seacret
  • Logo Vichy
  • Logo Globe Hope
  • Logo Rituals
  • Logo Make Up Store
  • Logo Inglot

  The Body Shop, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  The Body Shop

  The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikka-alan yritys, joka tunnetaan siitä että se vastustaa eläintestauksia. The Body Shop tarjoaa yli 900 kosmetiikkatuotetta naisille ja miehille. Valikoima koostuu ihon- ja hiustenhoitotuotteista sekä meikeistä. Lisäksi myynnissä on satoja erilaisia oheistuotteita kuten kampoja, pesusieniä ja meikkisiveltimiä. Suurin osa The Body Shopin ihon- ja hiustenhoitotuotteista on kasvipohjaisia. Suosittuja tuotteita ovat esimerkiksi Mangovartalovoi sekä Tea Tree-, Hamppu- ja E-vitamiini-ihonhoitosarjat.

  The Body Shopin perusti brittiläinen Anita Roddick vuonna 1976 ja Roddick korosti liiketoiminnassaan eläinkokeiden vastustamista, reilua kauppaa ja ympäristönsuojelua.

  Katso lisää tietoa myymälöistä, The Body Shop aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

  The Body Shopin perustettiin 1976 ja nykyään se toimii franchising-periaattella 60 maassa.

  Suomessa The Body Shop on toiminut vuodesta 1981 ja nykyisin Suomessa on 33 The Body Shopia.

  The Body Shop pyrkii pakkausten minimointiin ekologisista syistä, ja yrityksellä on oma reilun kaupan ohjelma, yhteisökauppa (Community Fair Trade).

  Kosmetiikkajätti L’Oréal osti The Body Shopin vuonna 2006.