Mainos

Canon EOS R System

Yli 30 päivää

Etsitkö parhaita Canon-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Canon-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Canon-nettikampanjasta tai muun Elektroniikka ja Kodinkoneetkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 3 Canon-katalogia. Selaa uusinta Canon-katalogia "Canon EOS R System" voimassa 12/04/2022 – 31/12/2022 ja ala säästää!

Muut Elektroniikka ja Kodinkoneet -liikkeet

Canon, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Canon

Nykyisin Canon valmistaa suhteellisen laajasti erilaisia tuotteita. Canonilta saat laadukkaat kamerat, tulostimet, skannerit, kopiokoneet, faksit, projektorit, verkkokamerat, laskimet ja erilaiset toimistotarvikkeet. Digitaalisia järjestelmäkameroita Canon julkaisee sarjanimellä EOS ja yhtiön niihin suunnitellut objektiivit kuuluvat sarjaan EF.

Tuotteita omaan käyttöön: Digitaaliset EOS-järjestelmäkamerat ja peilittömät järjestelmäkamerat, PowerShot ja IXUS, PIXMA-mustesuihkutulostimet ja LEGRIA HD -videokamerat.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Perustettiin vuonna 1937 Tokiossa, Japanissa. Perustajat: Takeshi Mitarai, Takeo Maeda, Saburo Uchida ja Goro Yoshida.

Työllistää 198 307 henkilöä maailmanlaajuisesti.

Canonin tunnuslauseet ympäri maailman: make it possible with canon (Japani), Delighting You Always (Aasia), With Canon you can (Eurooppa), imageANYWARE (USA), Advanced Simplicity (Oseania).

Seuraa Canonia Facebookissa, Twitterissa, YouTubessa ja LinkedIn:ssä!

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Canon uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Elektroniikka ja Kodinkoneet

Privacy Policy

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona