Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Canon.

Etsitkö parhaita Canon-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Canon-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Canon-nettikampanjasta tai muun Elektroniikka ja Kodinkoneetkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Canon-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Elektroniikka ja Kodinkoneet-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Rajala Pro Shop-esitettä "Canon EOS R System Instant Cashback -kampanja" voimassa voimassa 4/6 – saakka 31/7.

Muut Elektroniikka ja Kodinkoneet -luettelot

  • Logo Prisma
  • Logo Telia
  • Logo Gigantti
  • Logo Elisa
  • Logo Power
  • Logo Veikon Kone

Canon, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Canon

Nykyisin Canon valmistaa suhteellisen laajasti erilaisia tuotteita. Canonilta saat laadukkaat kamerat, tulostimet, skannerit, kopiokoneet, faksit, projektorit, verkkokamerat, laskimet ja erilaiset toimistotarvikkeet. Digitaalisia järjestelmäkameroita Canon julkaisee sarjanimellä EOS ja yhtiön niihin suunnitellut objektiivit kuuluvat sarjaan EF.

Tuotteita omaan käyttöön: Digitaaliset EOS-järjestelmäkamerat ja peilittömät järjestelmäkamerat, PowerShot ja IXUS, PIXMA-mustesuihkutulostimet ja LEGRIA HD -videokamerat.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Perustettiin vuonna 1937 Tokiossa, Japanissa. Perustajat: Takeshi Mitarai, Takeo Maeda, Saburo Uchida ja Goro Yoshida.

Työllistää 198 307 henkilöä maailmanlaajuisesti.

Canonin tunnuslauseet ympäri maailman: make it possible with canon (Japani), Delighting You Always (Aasia), With Canon you can (Eurooppa), imageANYWARE (USA), Advanced Simplicity (Oseania).

Seuraa Canonia Facebookissa, Twitterissa, YouTubessa ja LinkedIn:ssä!