Canon, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Canon

Nykyisin Canon valmistaa suhteellisen laajasti erilaisia tuotteita. Canonilta saat laadukkaat kamerat, tulostimet, skannerit, kopiokoneet, faksit, projektorit, verkkokamerat, laskimet ja erilaiset toimistotarvikkeet. Digitaalisia järjestelmäkameroita Canon julkaisee sarjanimellä EOS ja yhtiön niihin suunnitellut objektiivit kuuluvat sarjaan EF.

Tuotteita omaan käyttöön: Digitaaliset EOS-järjestelmäkamerat ja peilittömät järjestelmäkamerat, PowerShot ja IXUS, PIXMA-mustesuihkutulostimet ja LEGRIA HD -videokamerat.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, myymälöistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä.

Perustettiin vuonna 1937 Tokiossa, Japanissa. Perustajat: Takeshi Mitarai, Takeo Maeda, Saburo Uchida ja Goro Yoshida.

Työllistää 198 307 henkilöä maailmanlaajuisesti.

Canonin tunnuslauseet ympäri maailman: make it possible with canon (Japani), Delighting You Always (Aasia), With Canon you can (Eurooppa), imageANYWARE (USA), Advanced Simplicity (Oseania).

Seuraa Canonia Facebookissa, Twitterissa, YouTubessa ja LinkedIn:ssä!

Muita Elektroniikka ja Kodinkoneet verkkokauppoja

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.