Tiendeo official website

Ale jopa 50%!

13 päivää jäljellä

Verkkokauppa Tarjousta

Etsitkö parhaita Verkkokauppa-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Verkkokauppa-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Verkkokauppa-nettikampanjasta tai muun Elektroniikka ja Kodinkoneetkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 2 Verkkokauppa-katalogia. Selaa uusinta Verkkokauppa-katalogia "Ale jopa 50%!" voimassa voimassa 3/6 – saakka 30/6 ja ala säästää!

Muut Elektroniikka ja Kodinkoneet -luettelot

  • Logo Prisma
  • Logo Telia
  • Logo Gigantti
  • Logo Elisa
  • Logo Power
  • Logo Veikon Kone

Verkkokauppa, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Verkkokauppa

Verkkokauppa.com myy tietotekniikkaa, viihde-elektroniikkaa, lelu-, peli- ja navigaatiotuotteita 2000 postikonttorin ja 500 R-kioskin kautta. Myymälät sijaitsevat Helsinki, Pirkkala ja Oulu. Tuotteita voit tilata netin kautta postitse kotiin tai valmiiksi noutoon kaikkiin myymälöihin. Katso lisää tietoa myymälöistä, Verkkokauppa.com aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä!

Toisin kuin muilta kasvottomilta nettikaupoilta, Verkkokauppa.com:sta saat myös aidon ja parhaan palvelun. Verkkokauppa.com hoitaa itse pääosin tuotteidensa takuuasiat ja asiakkaan tyytyväisyys on aina etusijalla.

Voit nyt tilata Verkkokauppa.com-uutiskirjeen nettisivuilta. Uutis­kirjeen tilaamalla saat ennakko­tietoa Verkkokauppa.com tuote­uutuuksista ja tarjouksista.

Yrityksellä on edustamiensa merkkien lisäksi omia tuotemerkkejä.

Yhtiö on perustettu 1992 ja sen perustaja on Samuli Seppälä.

Verkkokauppa.com:lla on yli 500 työntekijää neljässä toimipisteessä ja yhtiön pääkonttori on Jätkäsaaressa, Helsingissä.

Verkkokauppa.com - "Todennäköisesti aina halvempi".