TOK S-mobiiliedut Prisma toukokuu

14 päivää jäljellä
Katso tarjouksia

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Prisma uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Elektroniikka ja Kodinkoneet

Privacy Policy

Muut Elektroniikka ja Kodinkoneet myymälät kaupungissa kaupunkisi

Prisma, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Prisma

Prisma - "Hyvä mutta halpa." HOK-Elannolla on 12 Prismaa pääkaupunkiseudulla sekä mm. Joensuu, Kuopio, Kannelmäki, Oulu. Prismoissa voit hoitaa kaikki kodin hankinnat yhdellä kauppamatkalla. Laajan elintarvike- ja päivittäistavaravalikoiman lisäksi Prismassa on kattava tarjonta kodin, vapaa-ajan, kodintekniikan ja pukeutumisen tuotteita. Katso lisää tietoa myymälöistä, Prisma aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista Prisma tarjoukset ja tee löytöjä!

Prisman toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Pysäköintitilaa on runsaasti. Isot ja selkeät myymälät, laaja valikoima, opasteet ja esillepano tekevät asioinnista helppoa ja sujuvaa. Myymälöiden yhteydessä on usein myös erikoisliikkeitä ja muita oheispalveluja. Prisman asiakaspalvelupisteessä voit hoitaa muun muassa asiakasomistaja- ja S-Pankkiasioita.

Voit saada Bonusta ja maksutapaetua verkkokaupan ostoksistasi. Bonus on 1-5 % asiakasomistajatalouden kuukauden Bonusostoista. Lisäksi saat myös maksutapaetua (0,5 %), kun maksat verkkokauppaostoksesi S-Etukortti Visalla tai S-Pankin verkkopankkimaksulla. Saadaksesi asiakasomistajaedut verkkokauppaostoksistasi, rekisteröidy Prisma verkkokaupan asiakkaaksi ja tunnistaudu asiakasomistajaksi verkkopankkitunnuksilla.

Prisma tarjoaa laajan valikoiman viihde-elektroniikkaa, kodinkoneita, lasten tuotteita, kodin tuotteita, kirjoja, elokuvia, urheilu tuotteita ja pelejä. Meiltä löydät kaikki johtavat merkit kuten Apple, Samsung, Dyson, Moccamaster, Braun, Bosch, Iittala, Hackman, Arabia, Angry Birds, Lego Baby Born, Barbie, Nerf, Nikko sekä kymmeniä muita laatumerkkejä, joiden tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Muista myös Prisman omat hintatietoisen laatumerkit kuten House ja Hugin.

Nykyisen muotoinen Prisma-ketju syntyi vuonna 1988.

Suomessa ketjuun kuului vuoden 2014 toukokuussa 64 toimipaikkaa sekä nettikauppa. Lisäksi Prismoja on Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä.

Prisma tarkoittaa myös optista laitetta, jolla voidaan taittaa tai heijastaa valoa ja taittamisen yhteydessä myös hajottaa valoa valospektrin väreihin, esimerkiksi auringon valkoista valoa sateenkaaren väreihin.

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot