Tiendeo official website

S-mobiiliedut kesäkuu 24

13 päivää jäljellä

  Etsitkö parhaita Prisma-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Prisma-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Prisma-nettikampanjasta tai muun Elektroniikka ja Kodinkoneetkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Prisma-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Prisma-katalogia "S-mobiiliedut kesäkuu 24" voimassa voimassa 10/6 – saakka 30/6 ja ala säästää!

  Muut Elektroniikka ja Kodinkoneet -luettelot

  • Logo Prisma
  • Logo Telia
  • Logo Gigantti
  • Logo Elisa
  • Logo Power
  • Logo Veikon Kone

  Prisma, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Prisma

  Prisma - "Hyvä mutta halpa." HOK-Elannolla on 12 Prismaa pääkaupunkiseudulla sekä mm. Joensuu, Kuopio, Kannelmäki, Oulu. Prismoissa voit hoitaa kaikki kodin hankinnat yhdellä kauppamatkalla. Laajan elintarvike- ja päivittäistavaravalikoiman lisäksi Prismassa on kattava tarjonta kodin, vapaa-ajan, kodintekniikan ja pukeutumisen tuotteita. Katso lisää tietoa myymälöistä, Prisma aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista Prisma tarjoukset ja tee löytöjä!

  Prisman toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Pysäköintitilaa on runsaasti. Isot ja selkeät myymälät, laaja valikoima, opasteet ja esillepano tekevät asioinnista helppoa ja sujuvaa. Myymälöiden yhteydessä on usein myös erikoisliikkeitä ja muita oheispalveluja. Prisman asiakaspalvelupisteessä voit hoitaa muun muassa asiakasomistaja- ja S-Pankkiasioita.

  Voit saada Bonusta ja maksutapaetua verkkokaupan ostoksistasi. Bonus on 1-5 % asiakasomistajatalouden kuukauden Bonusostoista. Lisäksi saat myös maksutapaetua (0,5 %), kun maksat verkkokauppaostoksesi S-Etukortti Visalla tai S-Pankin verkkopankkimaksulla. Saadaksesi asiakasomistajaedut verkkokauppaostoksistasi, rekisteröidy Prisma verkkokaupan asiakkaaksi ja tunnistaudu asiakasomistajaksi verkkopankkitunnuksilla.

  Prisma tarjoaa laajan valikoiman viihde-elektroniikkaa, kodinkoneita, lasten tuotteita, kodin tuotteita, kirjoja, elokuvia, urheilu tuotteita ja pelejä. Meiltä löydät kaikki johtavat merkit kuten Apple, Samsung, Dyson, Moccamaster, Braun, Bosch, Iittala, Hackman, Arabia, Angry Birds, Lego Baby Born, Barbie, Nerf, Nikko sekä kymmeniä muita laatumerkkejä, joiden tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Muista myös Prisman omat hintatietoisen laatumerkit kuten House ja Hugin.

  Nykyisen muotoinen Prisma-ketju syntyi vuonna 1988.

  Suomessa ketjuun kuului vuoden 2014 toukokuussa 64 toimipaikkaa sekä nettikauppa. Lisäksi Prismoja on Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä.

  Prisma tarkoittaa myös optista laitetta, jolla voidaan taittaa tai heijastaa valoa ja taittamisen yhteydessä myös hajottaa valoa valospektrin väreihin, esimerkiksi auringon valkoista valoa sateenkaaren väreihin.