Tämän vuoden uutuudet

Yli 30 päivää
Katso tarjouksia

Etsitkö parhaita Gigantti-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Gigantti-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Gigantti-nettikampanjasta tai muun Elektroniikka ja Kodinkoneetkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Gigantti-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Gigantti-katalogia "Tämän vuoden uutuudet" voimassa 11/08/2022 – 31/12/2022 ja ala säästää!

Muut Elektroniikka ja Kodinkoneet -liikkeet

Gigantti, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Gigantti

Gigantti Oy on Suomen suurin kodinelektroniikan jälleenmyyjä. Gigantti tarjoaa asiakkaillensa kaikissa jakelukanavissa laajan valikoiman tunnettuja merkkituotteita markkinoiden edullisimpaan hintaan. Fyysisten tuotteiden lisäksi löydät Gigantista monipuolisia palveluita, kuten kuljetuksia, asennuksia, tuoteturvaa ja erilaisia maksuvaihtoehtoja. Katso nyt tarjoukset Gigantti puhelimet ja GPS.

Gigantti - "se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa." Gigantin laajaan valikoimaan kuuluu mm. tietokoneet, TV, puhelimet, kamerat, pelit ja konsolit sekä kodinkoneet.

Myymälöitä löytyy ympäri Suomen mm. Gigantti Espoo, Oulu ja Helsinki, jonka lisäksi yritys toimii myös netissä, Gigantti verkkokauppa. Katso lisää tietoa myymälöistä, Gigantin aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä! Gigantti toimii myös Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa ja Instagramissa.

Gigantti perustettiin 1998 ja se on osa norjalaista Elkjøp-konsernia.

Gigantin toimintaa johdetaan Vantaan Tammiston konttorilta käsin. Samaisella paikalla avattiin Suomen ensimmäinen Gigantti vuonna 1999.

Gigantilla on 39 myymälää ympäri Suomea aina Tammisaaresta Rovaniemelle. Yrityksen palveluksessa työskentelee noin 1 000 henkilöä myymälöissä, yritysmyynnissä, verkkokaupassa sekä asiakaspalvelussa.

Gigantti (muinaiskreikaksi Γ?γαντες, Gígantes) olivat kreikkalaisessa mytologiassa soturihahmoisia jättiläisiä.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Gigantti uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Elektroniikka ja Kodinkoneet

Privacy Policy

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona