Tiendeo official website

Tarjoukset Telia

Yli 30 päivää

  Telia Tarjousta

  Etsitkö parhaita Telia-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Telia-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Telia-nettikampanjasta tai muun Elektroniikka ja Kodinkoneetkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Telia-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Telia-katalogia "Tarjoukset Telia" voimassa voimassa 20/11 – saakka 20/11 ja ala säästää!

  Muut Elektroniikka ja Kodinkoneet -luettelot

  • Logo Nikon
  • Logo Smartphoto
  • Logo Scandinavian Photo
  • Logo Konsolinet
  • Logo Digiman
  • Logo Fotoyks

  Telia, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Telia

  Sonera - "Enemmän elämää." Soneralta puheliittymät, nettiyhteydet, laitteet, TV ja viihde, Sonera laajakaista sekä lisälaitteet. Sonera Viihde - Soneran parhaat viihdepalvelut ovat nyt kaikkien saatavilla eikä lempiohjelmien seuraaminen ole sidottu enää aikaan eikä paikkaan.

  TeliaSonera - "Paikallisesti kansainvälinen, palveluksessasi." Sonera tuo sujuvuutta arkeesi: aina tavoitettavissa, aina apua käyttöönotossa ja asiakkuuksilla saat aina etujaeli Sonera tarjoaa säännöllisesti monia rahanarvoisia etuuksia. 

   

  Liittymät, puhelimet ja tabletit voit nyt myös tilata verkosta ja toimitus on ilmainen. Tutustu nyt tarjouksiin, esimerkiksi Spotify Premium 3kk 0€. Voit myös rakentaa näköisesi matkapuhelinliittymä, surffaa supernopealla laajakaistalla ja katsele maailmanluokan tv-kanavia. Soneran palveluilla alveluilla pysyt aallonharjalla. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

  Sonera perustettiin vuonna 2003 ja sen perusti Lars Nyberg.

  Soneralta tuotteita ja palveluita sekä yrityksille että yksityisille.

  TeliaSonera työllistää noin 26 013 henkilöä. Maantieteellisesti yhtiö on keskittynyt toimimaan pääosin Pohjoismaiden alueella ja Baltiassa.

  Yrityksen nimi tulee ruotsalaisen Telian ja suomalaisen Soneran fuusion tuloksena vuonna 2002.