Telia Outlet

9 päivää jäljellä
Katso tarjouksia

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Telia uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Elektroniikka ja Kodinkoneet

Privacy Policy

Muut Elektroniikka ja Kodinkoneet myymälät kaupungissa kaupunkisi

Telia, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Telia

Sonera - "Enemmän elämää." Soneralta puheliittymät, nettiyhteydet, laitteet, TV ja viihde, Sonera laajakaista sekä lisälaitteet. Sonera Viihde - Soneran parhaat viihdepalvelut ovat nyt kaikkien saatavilla eikä lempiohjelmien seuraaminen ole sidottu enää aikaan eikä paikkaan.

TeliaSonera - "Paikallisesti kansainvälinen, palveluksessasi." Sonera tuo sujuvuutta arkeesi: aina tavoitettavissa, aina apua käyttöönotossa ja asiakkuuksilla saat aina etujaeli Sonera tarjoaa säännöllisesti monia rahanarvoisia etuuksia. 

 

Liittymät, puhelimet ja tabletit voit nyt myös tilata verkosta ja toimitus on ilmainen. Tutustu nyt tarjouksiin, esimerkiksi Spotify Premium 3kk 0€. Voit myös rakentaa näköisesi matkapuhelinliittymä, surffaa supernopealla laajakaistalla ja katsele maailmanluokan tv-kanavia. Soneran palveluilla alveluilla pysyt aallonharjalla. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Sonera perustettiin vuonna 2003 ja sen perusti Lars Nyberg.

Soneralta tuotteita ja palveluita sekä yrityksille että yksityisille.

TeliaSonera työllistää noin 26 013 henkilöä. Maantieteellisesti yhtiö on keskittynyt toimimaan pääosin Pohjoismaiden alueella ja Baltiassa.

Yrityksen nimi tulee ruotsalaisen Telian ja suomalaisen Soneran fuusion tuloksena vuonna 2002.

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Käyttöehdot