Laitetarjoukset

Vanhenee pian
Katso tarjouksia

Etsitkö parhaita Telia-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Telia-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Telia-nettikampanjasta tai muun Elektroniikka ja Kodinkoneetkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Telia-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Telia-katalogia "Laitetarjoukset" voimassa 13/09/2022 – 27/09/2022 ja ala säästää!

Muut Elektroniikka ja Kodinkoneet -liikkeet

Telia, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Telia

Sonera - "Enemmän elämää." Soneralta puheliittymät, nettiyhteydet, laitteet, TV ja viihde, Sonera laajakaista sekä lisälaitteet. Sonera Viihde - Soneran parhaat viihdepalvelut ovat nyt kaikkien saatavilla eikä lempiohjelmien seuraaminen ole sidottu enää aikaan eikä paikkaan.

TeliaSonera - "Paikallisesti kansainvälinen, palveluksessasi." Sonera tuo sujuvuutta arkeesi: aina tavoitettavissa, aina apua käyttöönotossa ja asiakkuuksilla saat aina etujaeli Sonera tarjoaa säännöllisesti monia rahanarvoisia etuuksia. 

 

Liittymät, puhelimet ja tabletit voit nyt myös tilata verkosta ja toimitus on ilmainen. Tutustu nyt tarjouksiin, esimerkiksi Spotify Premium 3kk 0€. Voit myös rakentaa näköisesi matkapuhelinliittymä, surffaa supernopealla laajakaistalla ja katsele maailmanluokan tv-kanavia. Soneran palveluilla alveluilla pysyt aallonharjalla. Katso lisää tietoa myymälöistä, aukioloajoista ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Sonera perustettiin vuonna 2003 ja sen perusti Lars Nyberg.

Soneralta tuotteita ja palveluita sekä yrityksille että yksityisille.

TeliaSonera työllistää noin 26 013 henkilöä. Maantieteellisesti yhtiö on keskittynyt toimimaan pääosin Pohjoismaiden alueella ja Baltiassa.

Yrityksen nimi tulee ruotsalaisen Telian ja suomalaisen Soneran fuusion tuloksena vuonna 2002.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Telia uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Elektroniikka ja Kodinkoneet

Privacy Policy

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona