Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Rolls Royce.

Etsitkö parhaita Rolls Royce-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Rolls Royce-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Rolls Royce-nettikampanjasta tai muun Autot ja Varaosatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Rolls Royce-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Autot ja Varaosat-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Renault-esitettä "CLIO" voimassa voimassa 16/5 – saakka 31/8.

Muut Autot ja Varaosat -luettelot

  • Logo IKH
  • Logo Fixus
  • Logo ABC!
  • Logo Nissan
  • Logo Citroën
  • Logo Solifer

Rolls Royce, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Rolls Royce

Rolls-Royce on maailman arvostetuimpia automerkkejä. Rolls-Royce on tunnettu luksus-autoistaan.

Rolls Royce malleja ovat nykyään mm. Phantom (BMW) ja Phantom Drophead Coupé.

Katso lisää tietoa Rolls Royce jälleenmyyjistä Suomessa, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä! Varaa nyt myös koeajo lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

Perustettu 1906 Englannissa.

Yritys on saanut nimensä Sir Frederick Henry Roycelta, joka valmisti ensimmäisen autonsa vuonna 1904, sekä autokauppias-kilpa-ajajalta Charles Stewart Rollsilta.

Rolls-Royceja valmistaa Rolls-Royce Motor Cars, joka on BMW:n tytäryhtiö ja on vastannut Rolls-Royce-autoista vuodesta 1996.

Autojen keulalla on kumartuvaa keijukaista esittävä "Spirit of Ecstasy" -veistos.