Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Kyosho.

Etsitkö parhaita Kyosho-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Kyosho-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Kyosho-nettikampanjasta tai muun Autot ja Varaosatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Kyosho-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Autot ja Varaosat-kategorian uusimpia katalogeja, kuten ABC!-esitettä "Asia pihvi" voimassa voimassa 21/6 – saakka 31/8.

Muut Autot ja Varaosat -luettelot

  • Logo IKH
  • Logo Fixus
  • Logo ABC!
  • Logo Nissan
  • Logo Citroën
  • Logo Solifer

Kyosho, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Kyosho

Kyosho on vuonna 1963 perustettu japanilainen pienoismallien ja aitojen radio-ohjattavien valmistaja. Kyosho on alallaan yksi maailman johtavia ja sen valikoimaan kuuluu mm. autot, veneet, helikopterit ja lennokit. Suorituskyky, virittäminen ja varaosien saatavuus tekevät näistä tuotteista kaikkia kiehtovia.

Tuotteita on sekä aloittelijoille sekä alan harrastajille.

Liikkeet palvelevat suurimmissa kauppakeskuksissa, mm. kauppakeskus Jumbossa sekä kaupungeissa. Katso lisää tietoa myymälöistä, Kyosho aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä! Kyosho verkkokauppa osoitteessa www.kyosho.fi.

Perustettu vuonna 1963 ja sen perusti Hisashi Suzuki.

Kyosho on Suomen virallinen edustaja tuotemerkeille Kyosho, Nine Eagles, Team Orion ja Hype.

Kyosho on ollu Pohjoismaiden markkinoilla jo vuodesta 1979.

Kyosholla on nopeat toimitukset ja maksu osamaksulla tai laskulla.