Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Subaru.

Etsitkö parhaita Subaru-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Subaru-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Subaru-nettikampanjasta tai muun Autot ja Varaosatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Subaru-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Autot ja Varaosat-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Nissan-esitettä "Hinnat, varusteet, tekniset tiedot, värivaihtoehdot" voimassa voimassa 3/1 – saakka 3/1.

Muut Autot ja Varaosat -luettelot

  • Logo IKH
  • Logo Fixus
  • Logo Polar
  • Logo Škoda
  • Logo BMW
  • Logo Mercedes-Benz

Subaru, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Subaru

Subaru on japanilainen autonvalmistaja. Subarun kaikissa nykyisissä automalleissa on jatkuva neliveto. Subaru kuuluu japanilaiseen Fuji Heavy Industries –konserniin, joka valmistaa henkilöautojen lisäksi muun mussa junia, linja-autoja, lentokoneita ja avaruusaluksia. Ensimmäinen auto tuotiin markkinoille vuonna 1953 ja sen nimi oli Subaru 360. Tänä päivänä Japanin ja USAn tehtailla valmistetaan vuosittain 900.000 autoa. Subarun symmetrinen neliveto lanseerattiin vuonna 1972 ja Subaru Outback-malli juhlii vuonna 2015 20-vuotisjuhlaansa.

Kaikissa Subaru-autoissa on 3 vuoden tehdastakuu. Takuun kattamat viat korjataan veloituksetta. Takuu ei ole voimassa, mikäli autoon on omatoimisesti tehty teknisiä muutoksia tai vika johtuu jostakin ulkoisesta tekijästä esim. kolarista.

Katso lisää tietoa jälleenmyyjistä, aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä!

Subarun valmistaja on vuonna 1953 perustettu Fuji Heavy Industries.

Subaru on voittanut kolme kertaa rallin MM-sarjan valmistajien mestaruuden ja sijoittunut kaksi kertaa toiseksi.

Kirjaudu uutiskirjeen tilaajaksi saadaksesi ensimmäisten joukossa ajankohtaista tietoa Subarusta.

Subaru on Seulaset-tähtikuvion japanilainen nimi ja se merkitsee uudelleensyntymistä ja voimaa.