Tiendeo official website

Experience amazing

Yli 30 päivää

  Etsitkö parhaita Lexus-tarjouksia?

  Jos etsit suurimpia Lexus-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Lexus-nettikampanjasta tai muun Autot ja Varaosatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tällä hetkellä löytyy 1 Lexus-katalogi on Tiendeo. Selaa uusinta Lexus-katalogia "Experience amazing" voimassa voimassa 10/5 – saakka 31/12 ja ala säästää!

  Löydä Lexus luetteloita kaupungistasi

  Muut Autot ja Varaosat -luettelot

  • Logo Keinänen
  • Logo Mekonomen
  • Logo Kyosho
  • Logo Solifer
  • Logo Karla
  • Logo Harley-Davidson

  Lexus, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

  Lexus

  Lexus on Toyota Motor Corporationin automerkki, jossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla hienostunut tyyli sekä dynaaminen teho ja taloudellisuus.

  Lexuksen Suomeen tuomia malleja ovat: IS, GS, LS, SC ja RX -mallit eri moottoriversioilla. Lexus on Toyotan tapaan erikoistunut hybriditekniikkaan, jota saa mm. CT, GS, LS ja RX-malleihin. Toyota/Lexus Hybridi akkujen takuut ovat jopa 300 000km /8 vuotta.

  Lexuksen myyntiä Suomessa hoitaa Toyota Kaivokselan myyntipiste Vantaalla. Lexuksen huolto onnistuu myös kaikkialla Suomessa Toyotan huoltopisteissä. Katso lisää tietoa myymälästä, aukioloajoista ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä!

  Perustettiin 1989 ja perustaja oli Eiji Toyoda.

  Lexus on saanut lukuisia palkintoja eri maiden autolehdiltä kuten AutoBild ja MotorWeek.

  Lexus valmistaa maailman luotettavimpia autoja, ja sen lippulaiva LS onkin valittu J D Powerin pitkäaikaisen auton luotettavuustutkimuksen mukaan 15 kertaa peräkkäin maailman luotettavimmaksi autoksi.

  Toimitusjohtaja on Kiyotaka Ise.