Muut Autot ja Varaosat myymälät kaupungissa kaupunkisi

Muita Autot ja Varaosat verkkokauppoja

Löydä Lexus kaupungissa kaupunkisi

Lexus, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lexus

Lexus on Toyota Motor Corporationin automerkki, jossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla hienostunut tyyli sekä dynaaminen teho ja taloudellisuus.

Lexuksen Suomeen tuomia malleja ovat: IS, GS, LS, SC ja RX -mallit eri moottoriversioilla. Lexus on Toyotan tapaan erikoistunut hybriditekniikkaan, jota saa mm. CT, GS, LS ja RX-malleihin. Toyota/Lexus Hybridi akkujen takuut ovat jopa 300 000km /8 vuotta.

Lexuksen myyntiä Suomessa hoitaa Toyota Kaivokselan myyntipiste Vantaalla. Lexuksen huolto onnistuu myös kaikkialla Suomessa Toyotan huoltopisteissä. Katso lisää tietoa myymälästä, aukioloajoista ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä!

Perustettiin 1989 ja perustaja oli Eiji Toyoda.

Lexus on saanut lukuisia palkintoja eri maiden autolehdiltä kuten AutoBild ja MotorWeek.

Lexus valmistaa maailman luotettavimpia autoja, ja sen lippulaiva LS onkin valittu J D Powerin pitkäaikaisen auton luotettavuustutkimuksen mukaan 15 kertaa peräkkäin maailman luotettavimmaksi autoksi.

Toimitusjohtaja on Kiyotaka Ise.

Muut Autot ja Varaosat myymälät kaupungissa kaupunkisi

TIENDEO käyttää evästeitä palvelujensa tarjoamiseen, mainosten mukauttamiseen ja liikenteen analysointiin. Voit säätää asetusten tietosuojan säätimiä milloin tahansa.