Lexus UX 2022

Yli 30 päivää
Katso tarjouksia

Etsitkö parhaita Lexus-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Lexus-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Lexus-nettikampanjasta tai muun Autot ja Varaosatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tiendeolla on tällä hetkellä 9 Lexus-katalogia. Selaa uusinta Lexus-katalogia "Lexus UX 2022" voimassa 09/03/2022 – 31/12/2022 ja ala säästää!

Löydä Lexus kaupungissa kaupunkisi

Muut Autot ja Varaosat -liikkeet

Lexus, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Lexus

Lexus on Toyota Motor Corporationin automerkki, jossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla hienostunut tyyli sekä dynaaminen teho ja taloudellisuus.

Lexuksen Suomeen tuomia malleja ovat: IS, GS, LS, SC ja RX -mallit eri moottoriversioilla. Lexus on Toyotan tapaan erikoistunut hybriditekniikkaan, jota saa mm. CT, GS, LS ja RX-malleihin. Toyota/Lexus Hybridi akkujen takuut ovat jopa 300 000km /8 vuotta.

Lexuksen myyntiä Suomessa hoitaa Toyota Kaivokselan myyntipiste Vantaalla. Lexuksen huolto onnistuu myös kaikkialla Suomessa Toyotan huoltopisteissä. Katso lisää tietoa myymälästä, aukioloajoista ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon katalogista tarjoukset ja tee löytöjä!

Perustettiin 1989 ja perustaja oli Eiji Toyoda.

Lexus on saanut lukuisia palkintoja eri maiden autolehdiltä kuten AutoBild ja MotorWeek.

Lexus valmistaa maailman luotettavimpia autoja, ja sen lippulaiva LS onkin valittu J D Powerin pitkäaikaisen auton luotettavuustutkimuksen mukaan 15 kertaa peräkkäin maailman luotettavimmaksi autoksi.

Toimitusjohtaja on Kiyotaka Ise.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Lexus uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Autot ja Varaosat

Privacy Policy

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona