Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Mekonomen.

Etsitkö parhaita Mekonomen-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Mekonomen-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Mekonomen-nettikampanjasta tai muun Autot ja Varaosatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Mekonomen-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Autot ja Varaosat-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Renault-esitettä "CLIO" voimassa voimassa 16/5 – saakka 31/8.

Muut Autot ja Varaosat -luettelot

  • Logo IKH
  • Logo Fixus
  • Logo ABC!
  • Logo Nissan
  • Logo Citroën
  • Logo Solifer

Mekonomen, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Mekonomen

Mekonomen on Pohjoismaiden suurin korjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju. Mekonomen tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja palveluja. Myymälöiden laajasta varaosa- ja tarvikevalikoimasta löytyy niin autoiluun kuin autoilijan vapaa-aikaan tarvittavat tuotteet.

Valikoimasta löytyy varaosat yli 5000 eri automalliin. Huollot ja korjaukset tekee aina ammattitaitoinen mekaanikko kaikkiin automerkkeihin iästä riippumatta ja varaosilla on kolmen vuoden takuu.

Marraskuussa 2011 avattiin uusi Mekonomen Mega-yksikkö Lahteen. Katso lisää tietoa myymälöistä, Mekonomen aukioloajoista, valikoimasta ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Mekonomenin tunnuslause on "Teemme AutoElämästä Helpomman".

Mekonomen käynnisti toimintansa Suomessa loppuvuodesta 2010 Helsingissä.

Mekonomenilla on oma tukkuliike sekä yli 300 myymälää ja yli 1600 Franchising korjaamoa.

Mekonomen on ruotsalainen pörssiyhtiö joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa.