Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Jeep.

Etsitkö parhaita Jeep-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Jeep-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Jeep-nettikampanjasta tai muun Autot ja Varaosatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Jeep-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Autot ja Varaosat-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Škoda-esitettä "UUSI FABIA" voimassa 21/03/2022 – 31/12/2022.

Muut Autot ja Varaosat -liikkeet

Jeep, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Jeep

Jeep on autonvalmistaja Fiat Chrysler Automobilesin automerkki, joka perustettiin vuonna 1941.

Nykyisiä Jeep-malleja ovat: Jeep Wrangler, Wrangler Unlimited, Compass, Patriot, Cherokee, Grand Cherokee ja Liberty. Etsi nyt lähin jälleenmyyjäsi ja varaa koeajo! Löydä myös Jeep varaosat.

Katso lisää tietoa maahantuojista, jälleenmyyjistä, aukioloajoista, mallistoista ja asiakaspalvelusta verkkosivuilla. Katso myös Tiendeon kuvastosta tarjoukset ja tee löytöjä!

Jeepin historia omana merkkinään juontaa toisen maailmansodan vuodesta 1941, Willys-Overland yhtiöstä joka teki ensimmäisen ns. siviilijeepin, Civilian Jeep (CJ).

Willys myytiin Kaiserille 1953, josta tuli Kaiser-Jeep 1963.

American Motors (AMC) osti Kaiser-yhtiön tappiollisen Jeep tuotannon 1970. Chrysler-yhtiö osti AMC American Motorsin vuonna 1988, jolloin Jeep-merkki siirtyi Chryslerin omistukseen.

Seuraa yritystä Facebookissa, Twitterissä, Google+:ssa, YouTubessa ja Instagramissa.

Hälytyksiä Tiendeolta

Haluan saada kaupan Jeep uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa kaupunkisi

Haluan myös vastaanottaa kuvastoja kategoriasta Autot ja Varaosat

Privacy Policy

Valitut tuotteet

Seuraa Tiendeota

Lataa Tiendeo App

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona