Tiendeo official website
Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi
Tulemme pian julkaisemaan tarjouksia kohteelta Jaguar.

Etsitkö parhaita Jaguar-tarjouksia?

Jos etsit suurimpia Jaguar-alennuksia, olet saapunut oikeaan paikkaan. Meiltä Tiendeolta löydät kaikki katalogit, joten et jää paitsi yhdestäkään Jaguar-nettikampanjasta tai muun Autot ja Varaosatkategorian kaupan kampanjasta kaupungissasi. Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uusista Jaguar-tarjouksista ja kuule ensimmäisenä parhaista nettitarjouksista. Odottaessasi voit selailla Autot ja Varaosat-kategorian uusimpia katalogeja, kuten Renault-esitettä "CLIO" voimassa voimassa 16/5 – saakka 31/8.

Muut Autot ja Varaosat -luettelot

  • Logo IKH
  • Logo Fixus
  • Logo ABC!
  • Logo Nissan
  • Logo Citroën
  • Logo Solifer

Jaguar, kaikki tarjoukset käden ulottuvilla

Jaguar

Jaguar Cars on brittiläinen autonvalmistaja. Jaguarin nimi ja logo viittaa dynaamisuuteen. Ne on muodostettu siksi, koska yritys on uskonut, että auto on lähimpänä elollista asiaa, jonka ihminen voi luoda. Tutustu tarkemmin Jaguarin tapaan suunnittella ja vamistaa autoja, jotka saavat sinut tuntemaan olevan elossa. Jaguar tunnetaan kauniiden, urheilullisten luksushenkilöautojen ja urheiluautojen valmistajana.

Jaguarin jälleenmyyjät löydät 8 paikkakunnalta Suomesta: Espoo: Sports Car Center, Helsinki: Delta Auto, Jyväskylä: Käyttöauto Oy, Lappeenranta: Vauhti-Vaunu, Oulu: Wetteri, Seinäjoki: Auto-Kaari Oy, Tampere: AutoCenter Oy ja Turku: MetroAuto Itäharju.

Katso verkkosivuilta uusimmat automallit, uutiset, viralliset jälleenmyyjät ja viimeisimmät tarjoukset. Tiendeosta löydät myös Jaguar-katalogit, joista voit tehda löytöjä! Sivuilta voit ottaa myös yhteyttä yritykseen,tilata esitteen, varata koeajon, varata huollon ja tilata uutiskirjeen.


Tuotanto aloitettiin 1927.

Suosituin malli on X-Type.

Jaguar omistaa Daimlerin tuotemerkin, jonka se osti vuonna 1960.

Suomessa Jaguar-autoja edustaa Inchcape Motors Finland Oy.